uk_bg
ПОКАНИ - Предстоящи научни форуми
Четвърта Международна научна конференция „Развитие на науката, технологиите и техниката при производството, опаковането, етикетирането, съхранението и дистрибуцията на храни“.
08.02.2016 08:34:45

Уважаеми колеги,
Изпращам ви покана за участие в Четвъртата Международна научна конференция „Развитие на науката, технологиите и техниката при производството, опаковането, етикетирането, съхранението и дистрибуцията на храни“.


Конференцията се организира от Национална Академия по опаковане-България, дружество, регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел.
Материалите от конференцията ще се публикуват в пълния им текст в специално издание на списание „Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies“, издавано от Национална Академия по опаковане.


В рамките на конференцията е предвиден семинар на тема „Иновации в кетъринг опаковането – материали, опаковки, технологии“, в който могат да участват фирми, производители или потребители на опаковки. Акцентът е поставен не случайно на проблемите на опаковането в областта на кетъринга – мероприятията ще се проведат в Колежа по туризъм в Бургас в началото на туристическия сезон на нашето Черноморие.
Желаещите да вземат участие в конференцията и семинара могат да се възползват от услугите на хотелски комплекс „Парк“, намиращ се в Морската градина на Бургас, в непосредствена близост до морето. Хотел „Парк“ предлага изгодни условия за отдих и почивка, от които всеки може да се възползва.


Резервации за хотела могат да се направят и чрез организаторите на конференцията чрез попълване и изпращане на апликационната форма, представляваща заявка за участие в конференцията.
Цената на двойна стая в хотел „Парк“ е 35 лева (по 17,50 лева на легло). Самостоятелно ползване на стая в хотела е 30 лева.


Конференцията ще се проведе на 3 юни, като посрещането на участниците ще започне от 2 юни. На 4 юни се предвижда екскурзия за желаещите до местна забележителност.


От Организационния комитет