uk_bg

Tърсене
По име на автор: По заглавие на публикация:

Величка Гочева Гочева

Тип Оригинално заглавие Оригинален език Година Място на публикуване ISBN/ISSN Съавторство Интернет адрес
Статия Isolation and quantification of lactic acid bacteria from traditional fermented products in Benin английски 2014 International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences ISSN: 2319-7692 Tchekessi, C.K.C., Bokossa, I.Y., Azokpota, P., Agbangla, C., Daube, G., Scippo, M.L., Korsak, N., Blagoeva, G., Angelov, A. линк
Статия Assessment of lactic acid bacteria and Enterobacteriaceae counts in Bulgarian probiotic products by TEMPO® system and ISO methods английски 2014 Journal of Nutritional Health and Food Engineering ISNN: 2373-4310 Blagoeva, G., Milev, M., Minkova, S., Angelov, A. линк
Статия Aggregation and co-aggregation abilities of potentially probiotic amylolytic lactic acid bacteria strains английски 2014 Proceedings of ENGIHR Conference “The Gut Microbiota Throughout Life” - Blagoeva, G., Angelov, A. линк
Статия Продуктивен потенциал на зимуващи генотипове овес (Аvena sativa l.) при агроекологичните условия на южна България английски/български 2014 Journal of Mountain Agriculture on the Balkans ISNN: 1311-0489 Зоровски, П., Георгиева, Т., Савова, Т., Спасова, Д. линк
Статия Novel Bulgarian Lactobacillus strains ferment prebiotic carbohydrates английски 2014 Journal of Bioscience and Biotechnology ISSN: 1314-6246 Velikova, P., Blagoeva, G., Petrova, P. линк
Статия A decade with nucleic acid-based microbiological methods in safety control of foods английски 2014 Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 Kuchta, T., Knutsson, R., Fiore, A., Kudirkiene, E., Hohl, A., Horvatek, D.T., P?pping, B., Scaramaglia, S., To, K. A., Wagner, M., De Medici, D. линк
статия Автентичност на храните – понятия, предизвикателства и решения български 2012 Сп. Хранително-вкусова промишленост Гочева в.
Становище Нанотехнологии в хранителната промишленост – дефиниции, приложения, риск, ползи и перспективи български 2011 Български фокален център на Европейския орган по безопасност на храните (EFSA) Ангелов А., Гочева В. линк
статия Formation of volatiles and fattyacids of therapeutic importance in the probiotic Lactobacillus plantarum LPcfr adapted to resist GIT conditions английски 2011 Journal of Food Science and Technology ISSN: 0022-1155 Vanaja G., Gotcheva V., Angelov A., Agrawal R. линк
статия Mapping food and health research programmes in Europe: Country report for Bulgaria английски 2010 Project “Food and health research in Europe” (FAHRE) Angelov A., Gotcheva V. линк