Галин Йорданов Иванов
Тип | Оригинално заглавие | Оригинален език | Година | Място на публикуване | ISBN/ISSN | Съавторство | Интернет адрес |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Статия | Effect of superficial treatment with new natural antioxidant on salmon (Salmo salar) lipid oxidation | английски | 2014 | Acta Alimentaria, 43 (1): 1-8 | ISSN: 0139-3006 | Dragoev, St., D. Balev, G. Ivanov, B. Nikolova-Damyanova, T. Grozdeva, E. Filizov, K. Vassilev | |
Статия | Effect of refrigeration treatment regimes on the morphology and microstructure of chicken breast meat. | английски | 2014 | Proceedings of the International Conference “Agri-food sciences, processes and technologies” Agri-food 2014, May 14-15, 2014, Sibiu, Romania, pp. 48-57 | Balev, D., G. Ivanov, Vassilev, K., Vlahova-Vangelova, D | ||
Статия | Analytical method for differentiation of chilled and frozen-thawed chicken meat. | английски | 2014 | Acta Universitatis Cibiniensis Series E: FOOD TECHNOLOGY, 18 (2):43-53 | ISSN: 2344-150X | Ivanova, I., G. Ivanov, V. Shikov, S. Ivanova | |
Статия | Приложение на показателя общ летлив основен азот за експресна оценка на преснотата на пилешкото месо. | български | 2014 | Научни трудове на УХТ, LXI, 355-361 | ISSN: 1314-3913 | Иванова, И., М. Какалова, Г. Иванов, К. Василев, К. Неделчева | |
Статия | Влияние на температурния режим на зреене върху протеолизата в бяло саламурено сирене от биволско мляко. | български | 2014 | Научни трудове на УХТ, LXI, 147-151 | ISSN: 1314-3913 | Балабанова, Т., М. Балтаджиева, Г. Иванов | |
Статия | Сравнително изследване на физикохимичните характеристики на краве и биволско мляко. | български | 2014 | Научни трудове на Съюза на учените в България, Пловдив, Серия В, Техника и технологии, том ХІІ, стр. 221-225. | ISSN 1311-9419 | Балабанова, Т., Г. Иванов, М. Балтаджиева, И. Иванова | |
Книга | New Approaches for Detection of Unique Qualities of Small Fruits | английски | 2014 | Chapter 8: Omics technologies and crop improvement, pp.187-208. Edited by Noureddine Benkeblia, CRC Press | ISBN: 978-1-4665-8669-7 | Dzhambazova T., I. Badjakov, I. Dincheva, M. Georgieva, I. Tsvetkov, A. Pavlov, A. Marchev, K. Mihalev, G. Ivanov, V. Kondakova, R. Batchvarova, A. Atanassov | |
Статия | Сравнителен анализ на производството на растителни масла посредством студено пресоване и традиционния пресов метод. 1. Съпоставка на технико-икономическите показатели. | български | 2014 | Научни трудове СУБ-Пловдив, 11(серия В): 205-209. | ISSN 1311-9192 | Актерян С.Г., Перифанова-Немска M.Н, | линк |
Статия | Effect of Vacuum-Packaging on the Changes of Russian Sturgeon Muscle Lipids during Frozen Storage | английски | 2010 | European Journal of Lipid Science and Technology | Online ISSN: 1438-9312 | Dessislav Balev, Galin Ivanov, Stefan Dragoev, Hristo Nikolov | линк |
Статия | Color Stability Improvement of Chilled Beef by Natural Antioxidant Treatment and Modified Atmosphere Packaging | английски | 2010 | American Journal of Food Technology, 6(2):117-128 | eISSN: 1557-458X pISSN: 1557-4571 | Balev, D., A.Staykov, G.Ivanov, S.Dragoev, E.Filizov | линк |