uk_bg
Технологичен факултет

 Кратка анотация на дисциплините в технологичния факултет :

Методично ръководство.

Катедри:

  1. “НЕОРГАНИЧНА ХИМИЯ И ФИЗИКОХИМИЯ”
  2. “АНАЛИТИЧНА ХИМИЯ”
  3. “ОРГАНИЧНА ХИМИЯ И МИКРОБИОЛОГИЯ”
  4. “БИОХИМИЯ И МОЛЕКУЛЯРНА БИОЛОГИЯ”
  5. “ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО”
  6. “ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ”
  7. “ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ”
  8. “Консервиране и хладилна технология”
  9. “ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСОТО И РИБАТА”
  10. “ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА, ЗАХАРТА, РАСТИТЕЛНИТЕ И ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА”

-          Направление „Технология на тютюна и тютюневите изделия”

-          Направление „Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати”

-          Направление „Технология на мазнините, етеричните масла,парфюмерията и козметиката”

  1. “БИОТЕХНОЛОГИЯ”

Методично ръководство катедра:

-          “ОРГАНИЧНА ХИМИЯ И МИКРОБИОЛОГИЯ”

-         „Консервиране и хладилна технология”

-         “БИОТЕХНОЛОГИЯ”

-          ”ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ”

-         “ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСОТО И РИБАТА” И  “ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО  И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ”