„От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“
Втори онлайн интерактивен уъркшоп
02 декември 2020 г. /сряда/
ПРОГРАМА
12:30 – 12:45
Въведение
- Инж. Антоанета Божинова – Изпълнителен директор на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци
12:45 – 13:15
Представяне на Стратегията на ЕС „От фермата до трапезата“ /F2F/ – преглед на политиката на ЕК и мястото на храните
- Г-жа Светлана Боянова, председател на Институт за агростратегии и иновации – EIT Food Hub България
13:15 – 13:30
Коментар по F2F от страна на бизнеса
- Г-жа Катрин Цанев – „Венец.Т“ ООД
13:30 – 13:45
Въведение: 10 примера за иновации в хранителната индустрия от Европа
- Г-жа Жанет Тодорова, The Founder Institute
13:45 – 14:30
Как ще повлияе F2F на моята компания?
Практическа работилница – игра
14:30 – 15:30
Objectives and Key Results /OKRs/: Методологията на Google за изграждане на корпоративна стратегия
Презентация и практическа работилница
15:30 – 16:30
Прилагане на OKRs във Farm to Fork корпоративната стратегия в предприятието
Натиснете тук за повече информация!