Търсене
Close this search box.

Диплом за УХТ от Филателно дружество-Пловдив

Публикувано от

Филателно дружество-Пловдив удостои с диплом Университета по хранителни технологии за активна дейност и принос за развитие на филателното движение. Той бе връчен от председателя на най-старото дружество в България, което тази година стана на 130 г., Стефан Стефанов – на ректора проф. д-р Пламен Моллов днес във висшето училище.

Заедно с това гостът подари и специална картичка, изработена по повод 70 г. от създаването на УХТ в деня, когато беше валидирана пощенската марка на университета. Тя е изключително ценна, защото от нея са отпечатани само 2 екземпляра. На нея е изобразена сградата на УХТ, поставен е специалният филателен печат и датното клеймо на валидирането – 12 юни 2023 г.

Приемете нашите благодарности за това, че вие и вашият екип популяризирате идеите на филателното движение, заяви от името на членовете на дружеството Стефанов на проф. Моллов при връчване на диплома.

Ректорът прие с признателност отличието и увери, че в УХТ любителите на филателията никак не са малко, като някои от тях се занимават доста задълбочено. Въпреки все по-бързо напредващата дигитализация в световен мащаб, пощенската марка е носител на романтика и на приятни спомени, щастлив съм, че и УХТ вече има собствена марка, каза проф. Моллов.

Прочетете още

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.