Търсене
Close this search box.

За първи път Студентски съвет при УХТ направи грандиозно парти в Деня на народните будители

Публикувано от

С грандиозно парти под надслов „70 години УХТ“ Студентски съвет (с мандат 2023-2025 г.) при Университета по хранителни технологии отпразнува Деня на народните будители.  Празник от такъв мащаб се организира за първи път в университета.

Бе даден старт на инициатива за набиране на средства за облагородяване на общите части, ползвани от студентите – библиотеката в университета, споделените студентски пространства, двора. Всеки желаещ можеше да даде своя принос  в поставени за целта  дарителски кутии.

С особен ентусиазъм студентите се включиха във викторината и томболата за Деня на народните будители и спечелиха много награди.

Партито продължи повече от 3 часа. Гости на студентите бяха ректорът проф. Пламен Моллов, зам.-ректорът проф. Галин Иванов, членове на ръководството,  декани на факултети, ръководители на катедри, преподаватели и служители. Високият градус на настроение поддържаха DJ, студентски танцов състав „Пълдин“  и изпълнители на живо. Младите хора се забавляваха под специално поставените в двора шатри, където играха настолни игри и прекараха време заедно. Вкусната почерпка бе осигурена от Студентски съвет и от спонсори – сладкарници „Попимони“, пекарна „Бейкъри арт“, „Майстора“, „Фиш експрес“, „Бони оборот“ –Ловеч,  както и катедрите „Технология на месото и рибата“, „Технология на виното и пивото“ и „Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти“.

Вкусната почерпка бе осигурена от Студентски съвет. Специални благодарности и на катедра „Туризъм и кулинарен мениджмънт“.

       

               

Ръководството благодари на Студентския съвет за прекрасната организация на вълнуващия празник и ще продължи да насърчава подобни инициативи, заяви ректорът проф. Моллов.

Прочетете още

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.