ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР” СЛЕД ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ |
Технология и качество на храни |
Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти визитка / презентация/ студентите за нас / професионалистите за нас |
Технология на виното и пивото презентация |
Анализ, контрол и екология на храните |
Биотехнологии презентация / изучавани дисциплини и реализация
Технология на ферментационните продукти на френски език презентация |
ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ |
Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост |
Компютърно управление и автоматизация техника брошура / презентация / брошура / история |
Компютърни системи и технологии |
Топлотехника презентация |
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ |
Икономика на хранителната индустрия
Икономика на туристическата индустрия |
Туризъм |
Хотелиерство и ресторантьорство |
Храни, хранене и диететика |
Кетъринг |
Индустриален мениджмънт |