Търсене
Close this search box.

Наградиха авторите на най-добрите предложения за лого на 70 години УХТ

Публикувано от

Авторите на най-добрите предложения за лого на 70 години УХТ бяха наградени на тържествена церемония днес в зала „Хоризонт“. Калоян Калинин, зам.-председател на Студентски съвет към УХТ,  в работен екип с графичния дизайнер Венци Кутинков, спечелиха голямата награда в конкурса за лого на 70 години УХТ. Тяхното предложение веднага привлече гласовете на комисията. Останалите класирани в конкурса са ученици от Националната художествена гимназия „Цанко Лавренов“ – Пловдив. На второ място беше класирана Нели Чучулигова, на трето – Ралица Друмчийска, а поощрителна награда получи Йоана Чонова. Всички класирани получиха грамота на университета, както и парична награда.

На награждаването присъстваха академичното ръководство на университета, преподаватели, служители както и Ивилина Коликова-Попова – преподавател по пространствен дизайн и компютърна графика от НХГ „Цанко Лавренов“.

Ректорът изказа благодарности на присъстващите в залата участници в конкурса. Благодари за вложените дух, енергия и емоции в предложенията за лого.

При получаване на наградата победителят Калоян Калинин благодари на ръководството за организирания конкурс, с който стартира подготовката на предстоящите чествания на 70 годишнината от създаването на УХТ.

На тържествения Академичен съвет получиха своите дипломи преподавателите повишени в академична длъжност. За последните две години  7 са новите професори, а доцентите –  10. На всички тях ректорът връчи почетен знак на УХТ и издания на известни автори на художествена литература.

Прочетете още

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.