Доц. д-р Христо Спасов: Обогатяваме съществуващи специалности и актуализираме учебните планове с иновативни дисциплини
Прочети
Покана за ФС на Технологичен факултет
Прочети
Уважаеми студенти, Администрацията на Министерския съвет за поредна година организира централизирана кампания за летни студентски стажове в държавната администрация. По Програмата за студентски стажове в държавната администрация до момента са проведени над 3300 стажа. В момента на Портала – http://staj.government.bg/ са обявени над 600 позиции за летен стаж за студенти от 39 професионални направления в 73 структури на...
Прочети
Заповед относно организацията на работния процес в УХТ
Прочети
Ректорът на Университета по хранителни технологии проф. д-р Пламен Моллов връчи голямата награда в категория „Животновъдство“ на тазгодишното издание на конкурса „Фермер на Тракия 2020“. С грамота и плакет бе удостоена Виолета Крушкова от с. Брестник, производител на бутикови продукти от овче мляко, също от собствена суровина, възпитаник на УХТ. Проф. Моллов благодари на организаторите...
Прочети
На 6 април Ректорът на Университета по хранителни технологии взе участие с презентация в онлайн заседание на експертната група „Спиртни напитки от грозде“ към Международната организация по лозата и виното (OIV). Проф. Моллов беше поканен от Генералния директор на OIV г-н Пау Рока да представи на вниманието на водещи специалисти от 44 държави анализ на...
Прочети
От днес желаещите да се явят на вторите предварителни кандидатстудентски изпити в Университета по хранителни технологии могат да подадат заявленията си. Те ще се проведат онлайн на 17 април. От 9 ч. е изпитът по Математика, а от 11 ч. – по Химия и опазване на околната среда. Последната дата за подаване на документите е...
Прочети
Важна информация за студенти относно Здравните осигуровки
Прочети
Отличната оценка гарантира на участниците прием във висшето училище   Какъв е екологичният контрол при производството на храни и напитки, а какъв трябва да е технологичният. Дали добрите производствени практики са път към постигането на европейски стандарти в хранително-вкусовата промишленост. Това са част от темите, върху които разсъждаваха повече от 100 ученици от професионални гимназии...
Прочети
Translate »