ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР” СЛЕД ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ |
Технология и качество на храни |
Технология и дизайн на храни и ароматно – вкусови продукти |
Технология на виното и пивото – презентация |
Анализ, контрол и екология на храните |
Биотехнологии презентация / изучавани дисциплини и реализация |
ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ |
Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост |
Автоматика, информационна и управляваща техника / брошура / презентация / брошура / история |
Компютърни системи и технологии |
Топлотехника – презентация |
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ |
Икономика на хранителната индустрия |
Туризъм |
Хотелиерство и ресторантьорство |
Храни, хранене и диететика |
Кетъринг |
Индустриален мениджмънт |