ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР” СЛЕД ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ
[gdlr_core_button button-text=“ПРЕЗЕНТАЦИЯ“ button-link=“https://uft-plovdiv.bg/site_files/image/BROCHURI_2013/UFT-19-20.pdf“ button-link-target=“_blank“ margin-right=“20px“ ]
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ |
Технология и качество на храни |
Технология и дизайн на храни и ароматно – вкусови продукти |
Технология на виното и пивото – презентация |
Анализ, контрол и екология на храните |
Биотехнологии презентация / изучавани дисциплини и реализация |
ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ |
Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост |
Автоматика, информационна и управляваща техника / брошура / презентация / брошура / история |
Компютърни системи и технологии |
Топлотехника – презентация |
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ |
Икономика на хранителната индустрия |
Туризъм |
Хотелиерство и ресторантьорство |
Храни, хранене и диететика |
Кетъринг |
Индустриален мениджмънт |