ОБРАЗОВАТЕЛНО – КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР”
УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
Учебни планове за студенти през учебната 2020/2021г.
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
„ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
Учебни планове за студенти през учебната 2019/2020г.
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ИНДУСТРИАЛЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО” |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ” |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
Учебни планове за студенти през учебната 2018/2019г.
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ТУРИЗЪМ” |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“КЕТЪРИНГ” |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА” |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ” |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |