ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “МАГИСТЪР”
НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
Учебни планове МАГИСТРИ през учебната 2020/2021г.
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
Срок на обучение: линк към учебния план |
||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
Учебни планове МАГИСТРИ през учебната 2019/2020г.
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
Срок на обучение: линк към учебния план |
||
5.12. Хранителни технологии | |||
Храни, хранене и диететика | Една година | Две години | Анотации |
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години |
Анотации |
Учебни планове МАГИСТРИ през учебната 2018/2019г.
/ в действие от 2017/2018г. /
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
Срок на обучение: линк към учебния план |
||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
3.9. Туризъм | |||
Туризъм | Една година | Две години | Анотации |
5.13. Общо инженерство | |||
Индустриален мениджмънт | Една година | Две години | |
Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството | Една година | Две години | |
5.12. Хранителни технологии | |||
Кетъринг | Една година | Две години | |
Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия | Една година | Две години |
Учебни планове МАГИСТРИ през учебната 2018/2019 г.
/ в действие от учебната 2016/2017г. /
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА – Редовно обучение, Задочно обучение |
Срок на обучение:линк към учебния план | ||
5.12. Хранителни технологии | Учебни програми | ||
Кетъринг | Две години | ||
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години |