ОБРАЗОВАТЕЛНО – КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР”
УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ
Учебни планове в действие от учебна 2021/2022 година
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ |
Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ХРАНИ И АРОМАТИЧНИ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
Учебни планове в действие от учебна 2020/2021 година
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ |
Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИИ НА ФЕРМЕНТАЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
БИОТЕХНОЛОГИИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
Учебни планове актуализирани през 2019 година
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ |
Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
АНАЛИЗ КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
Учебни планове в действие от учебна 2017/2018 година
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА /специализация/ |
Форма на обучение |
„ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ “
Технология на месото и рибата Технология на млякото и млечните продукти |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ “
Технология на козметиката, маслата и тютюневите изделия |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„АНАЛИЗ КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ“
Анализ и контрол на хранителните продукти Екология и контрол при производството на храните |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„БИОТЕХНОЛОГИИ“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
Учебни планове в действие от учебна 2016/2017 година
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА /специализация/ |
Форма на обучение |
„ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ “
Технология на месото и рибата Технология на млякото и млечните продукти |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ“
Технология на козметиката, маслата и тютюневите изделия |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„АНАЛИЗ И КОНТРОЛ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ“
Анализ и контрол на хранителните продукти |
РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„БИОТЕХНОЛОГИИ“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
Учебни планове за студенти от Четвърти курс
СПЕЦИАЛНОСТИ | ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ |
Р/редовна/, З/ задочна/ | |
Технология на месото и млякото | Р, З |
Консервиране и хладилна технология | Р, З |
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти | Р, З |
Технология на виното и пивото | Р, З |
Технология на тютюна и тютюневите изделия | Р, З |
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката | Р, З |
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати | Р, З |
Химия и микробиология на храните | Р |
Анализ и контрол на хранителните продукти | Р |
Екологичен инженеринг в хранителната индустрия | Р |
Биотехнологии | Р, З |
Технология на ферментационните продукти (с изучаване на френски език) по магистърска програма | Магистърска програма след завършено средно образование. |