Търсене
Close this search box.

Позиция на проф. Пламен Моллов във връзка с медийните изяви на депутата Константин Бачийски

Публикувано от

ПОЗИЦИЯ НА ПРОФ. ПЛАМЕН МОЛЛОВ ВЪВ ВРЪЗКА С МЕДИЙНИТЕ ИЗЯВИ НА НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ КОНСТАНТИН БАЧИЙСКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВЕН УНИВЕРСИТЕТ

 

Каква е оценката ми за случилото се с „лектора“ Бачийски в УХТ – Пловдив?

Наблюдаваме опит за продължение на телевизионната сага „Капитан Андреево“, претърпяла пълно фиаско в професионален, юридически и политически аспект. Нелепите разкази и внушения за подкупи и заплахи на главните герои „Христанов и Даскалов“ бяха опровергани във времето. Единственият резултат за нас като данъко­платци е сметката, която платихме за тяхната охрана и специалните служебни авто­мобили.

В последните дни сме свидетели на още по-нескопосан вариант за продължение на този политически сериал. За целта сега народният представител К.Бачийски използва като герои и жертви двама студенти, които за съжаление едва ли съзнават, че са инструмент за постигане на нечисти цели. Иво Финков и Пламен Петров представляват само себе си, защото са загубили авторитет сред студентската общност. В  моите представи лидерите на студентите трябва да бъдат хора с ярка интелигентност и силен интегритет, фокусирани върху възможностите за образователно, професионално и социално развитие както в национален, така и в международен план.

Ето защо се обръщам директно към г-н Бачийски: Абсолютно недопустимо е народен представител да нарушава Закона за висшето образование на територията на български държавен университет!

А каква е оценката на студентите за случилото се и конкретно за изявата на „лектора“ Бачийски, става ясно от протестното им писмо, публикувано на сайта на университета www.uft-plovdiv.bg .

Следва копие на писмото. Приложен е списък с имената и подписите на студентите.

 

 

Прочетете още

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.