На 13 май (понеделник) от 10 часа в зала “Хоризонт” на УХТ Пловдив ще се проведе Първият международен симпозиум на тема “The 3S Concept for Food Future: Safety, Security and Sustainability”. В рамките на събитието ще се състои и заключителната конференция на проекта SafeFood4EU, координиран от УХТ и финансиран по Еразъм+.
Очакваме Ви !
Прочетете още

Наградиха български учени на международната конференция за лечебни, ароматични и ядливи растения в УХТ
Към всички новини Публикувано от Три презентации бяха наградени на

Специфичните бактерии и технологията на производство са в основата на българското кисело мляко, разказаха студенти от УХТ
Към всички новини Публикувано от Специфичните бактерии и технологията на

Покана за публично представяне на книгата на проф. д-р Евгени Станимиров
Към всички новини Публикувано от ПРЯКО ИЗЛЪЧВАНЕ Прочетете още