
ПРИВЕТСТВИЕ НА РЕКТОРА ПО СЛУЧАЙ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
НА ВНИМАНИЕТО НА ДИПЛОМИРАНИТЕ ОТ ВИПУСК 2023 !!!
НА 25 НОЕМВРИ 2023 ГОДИНА:
КАТЕДРИ, ЦЕНТРОВЕ | ЗАЛА – ТОГИ |
КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ | К.з.100, бл. 2 от 9,00 ч. |
АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКА | Лаб. 55, бл. 1 от 9,00 ч. |
ПРОМИШЛЕНА ТОПЛОТЕХНИКА | Лаб. 401, бл. 2 от 8.30 ч. |
МАШИНИ И АПАРАТИ В ХВП | Каб. 118, бл. 4 от 8,30 ч. |
ИКОНОМИКА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И УПРАВЛЕНИЕ | Каб.312, бл. 2 от 8,30 ч. |
КЕТЪРИНГ И ХРАНЕНЕ | С.з. 207/бл.3 от 8,30 ч. |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | Лаб. 211, бл. 1 от 9,00 ч. |
ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ | Лаб. 101, бл. 3 от 9,00 ч. |
КОНСЕРВИРАНЕ И ХЛАДИЛНА ТЕХНОЛОГИЯ | Лаб. 123, бл. 3 от 8,30 ч. |
ТУРИЗЪМ И КУЛИНАРЕН МЕНИДЖМЪНТ | С. з. 203, бл. 3 от 8,30 ч. |
ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСОТО И РИБАТА | Лаб.311, бл. 3 от 9,00 ч. |
БИОТЕХНОЛОГИЯ | Лаб. 313, бл. 4 от 8.30 ч. |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА, ЗАХАРТА, РАСТИТЕЛНИТЕ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА | Лаб. 319, бл. 1 от 8,30 |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | каб. 320, бл. 1 от 9,00 ч. |
АНАЛИТИЧНА ХИМИЯ И ФИЗИКОХИМИЯ | Лаб. 128, бл. 1 от 8,30 ч. |
МИКРОБИОЛОГИЯ | Лаб. 250, бл. 1 от 9,00 ч. |
КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ | Лаб. 123, бл. 3 от 8,30 |
ВНИМАНИЕ !!!
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg