Микеле Санторели е удостоен с почетното отличие „Професор от практиката“ на УХТ
Към всички новини Публикувано от Университетът по хранителни технологии в
Публикувано от
Научните доклади, представени на Международната научна конференция “Хранителна наука, техника и технологии 2021” и публикувани в списанието BIO Web of Conferences (том 45, 2022), вече са индексирани в световната база данни Web of Science. Индексираните публикации са достъпни на следния линк: https://www.webofscience.com/wos/cabi/summary/38418044-d9da-4e30-9603-3d48ed002a07-733e643d/relevance/1 (достъпът може да се осъществи само през интернет-мрежата на УХТ).
Научните доклади, представени на Международната научна конференция “Хранителна наука, техника и технологии 2022” вече са представени за публикуване в списанието BIO Web of Conferences, като ще бъдат индексирани в Web of Science и Scopus.
Сътрудничеството на УХТ със списанието BIO Web of Conferences се осъществява с финансовата подкрепа на проект “Strengthening the research excellence and innovation capacity of UNIVERSITY OF FOOD TECHNOLOGIES – PLOVDIV, through the sustainable development of tailor-made food systems with programmable properties” (TaiMFoods), финансиран от Министерство на образованието и науката на Република България в рамките на НП “Европейски научни мрежи”.
Към всички новини Публикувано от Университетът по хранителни технологии в
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Към всички новини Публикувано от Покана за неприсъствено заседание на
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg