
ПРИВЕТСТВИЕ НА РЕКТОРА ПО СЛУЧАЙ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Публикувано от
Научните доклади, представени на Международната научна конференция “Хранителна наука, техника и технологии 2021” и публикувани в списанието BIO Web of Conferences (том 45, 2022), вече са индексирани в световната база данни Web of Science. Индексираните публикации са достъпни на следния линк: https://www.webofscience.com/wos/cabi/summary/38418044-d9da-4e30-9603-3d48ed002a07-733e643d/relevance/1 (достъпът може да се осъществи само през интернет-мрежата на УХТ).
Научните доклади, представени на Международната научна конференция “Хранителна наука, техника и технологии 2022” вече са представени за публикуване в списанието BIO Web of Conferences, като ще бъдат индексирани в Web of Science и Scopus.
Сътрудничеството на УХТ със списанието BIO Web of Conferences се осъществява с финансовата подкрепа на проект “Strengthening the research excellence and innovation capacity of UNIVERSITY OF FOOD TECHNOLOGIES – PLOVDIV, through the sustainable development of tailor-made food systems with programmable properties” (TaiMFoods), финансиран от Министерство на образованието и науката на Република България в рамките на НП “Европейски научни мрежи”.
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Към всички новини Публикувано от Прочетете още
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg