Търсене
Close this search box.

Ректорът на УХТ – проф. Пламен Моллов участва в откриването на АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ

Публикувано от

Университетът по хранителни технологии регистрира солидно участие в 8-то издание на международните изложения АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ, на които днес бе даден старт в присъствието на министъра на туризма д-р Илин Димитров  в Международен пловдивски панаир.

В мегафорума се включиха преподаватели и студенти, а ректорът на висшето училище проф. д-р Пламен Моллов участва в официалното откриване на изложбите.

Тази година УХТ и Международен панаир-Пловдив организират специално събитие, на което гост ще бъдe вицепрезидентът Илияна Йотова. То ще се проведе на 22 февруари 2023 г., сряда, от 16,30 ч. в Конгресния център на панаира. На него ректорът проф. д-р Пламен Моллов ще представи новата магистърска програма – „Технология на виното и напитките на винена основа“, която се реализира под егидата на Международната организация по лозата и виното – OIV.Студенти от УХТ за трета поредна година са активни участници в конкурса „Изборът на потребителя“. Днес те започнаха да анкетират посетителите, за да проучат тяхното мнение за представените на изложенията храни и напитки.

 

Прочетете още

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.