ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “МАГИСТЪР”
НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
Специалност | Срок на обучение | Учебни програми | |
УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
БИЗНЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ЕКОЛОГИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА В ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КОРПОРАТИВЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
МЕНИДЖМЪНТ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
Специалност | Срок на обучение | Учебни програми | |
УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
БИЗНЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ЕКОЛОГИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА В ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КОРПОРАТИВЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
МЕНИДЖМЪНТ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | ||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: | ||
5.12. Хранителни технологии | |||
Храни, хранене и диететика | Една година | Две години | Анотации |
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | ||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
3.9. Туризъм | |||
Туризъм | Една година | Две години | Анотации |
5.13. Общо инженерство | |||
Индустриален мениджмънт | Една година | Две години | |
Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството | Една година | Две години | |
5.12. Хранителни технологии | |||
Кетъринг | Една година | Две години | |
Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия | Една година | Две години |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: | ||
5.12. Хранителни технологии | |||
Кетъринг | Две години | ||
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години |