Търсене
Close this search box.

Студенти на изнесено обучение в Grand Hotel Millennium Sofia

Публикувано от

В условията на конкуретна среда в ХоРека сектора Grand Hotel Millennium Sofia беше домакин на изнесено обучение за студенти от специалностите „Туризъм“, „Хотелиерство и ресторантьорство“ и „Хранене и туризъм“. Умелото съчетаване между модернистичен дизайн на сградата и елегантната обстановка, бяха представени като възможност за кариерно ориентиране и избор на платени стажове за студентите от катедрата.

Мениджърският състав представи пред студентите най-новите концепции за развитие и безупречно обслужване в унисон с все по-високите очаквания  на гостите.

Възможността за провеждане на практики, обучения и стажантски програми бяха причината за множество въпроси, свързани с конкретни примери от управлението на поразителната 30-етажна сграда на Grand Hotel Millennium Sofia. Студентите имаха възможността да разгледат някои от 400-те просторни, светли и изящно обзаведени стаи, 14 съвременно оборудвани и мултифункционални зали с общ капацитет до 2000 гости, разположеният на 3200 m2 спа и уелнес център, 10 заведения, отличаващи се не само със забележителното си местоположение, но и със спиращите дъха панорамни гледки, изискан интериор и разнообразни кулинарни преживявания.

Студентите не скриха огромния си интерес и задоволство от поканата на домакините и предложенията за работа и стажантски програми.

Усещането за непринуденост и желание на всеки ангажиран с обучението на студентите беше най-обсъжданата тема сред тях.

Студенти и преподаватели от катедра „Туризъм и кулинарен мениджмънт“ изказват своите благодарности за поканата на домакините от Grand Hotel Millennium Sofia и се надяват съвместните дейности да се умножават, а ентусиазмът на мениджърския състав на хотела да не стихва.

Прочетете още

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: delovodstvo@uft-plovdiv.bg

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 603 891
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.