ОБРАЗОВАТЕЛНО – КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР”
УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ
Актуални учебни планове 2024 / 2025 г.
Специалност | Учебни програми |
АНАЛИЗ, КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ | АНОТАЦИИ |
ХРАНИТЕЛНИ И ФАРМАЦЕВТИЧНИ БИОТЕХНОЛОГИИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИИ НА ФЕРМЕНТАЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ПАРФЮМЕРИЙНИ, КОЗМЕТИЧНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
Специалност | Учебни програми |
АНАЛИЗ, КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ | АНОТАЦИИ |
БИОТЕХНОЛОГИИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИИ НА ФЕРМЕНТАЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ПАРФЮМЕРИЙНИ, КОЗМЕТИЧНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
Специалност | Учебни програми |
АНАЛИЗ, КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ | АНОТАЦИИ |
БИОТЕХНОЛОГИИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИИ НА ФЕРМЕНТАЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ПАРФЮМЕРИЙНИ, КОЗМЕТИЧНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ | Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ХРАНИ И АРОМАТИЧНИ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ | Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИИ НА ФЕРМЕНТАЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ | Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
АНАЛИЗ КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
БИОТЕХНОЛОГИИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА /специализация/ | Форма на обучение |
„ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ “
Технология на месото и рибата Технология на млякото и млечните продукти | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ “
Технология на козметиката, маслата и тютюневите изделия | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„АНАЛИЗ КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ“
Анализ и контрол на хранителните продукти Екология и контрол при производството на храните | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„БИОТЕХНОЛОГИИ“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА /специализация/ | Форма на обучение |
„ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ “
Технология на месото и рибата Технология на млякото и млечните продукти | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ“
Технология на козметиката, маслата и тютюневите изделия | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„АНАЛИЗ И КОНТРОЛ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ“
Анализ и контрол на хранителните продукти | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„БИОТЕХНОЛОГИИ“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |