ОБРАЗОВАТЕЛНО – КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР”
УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ
Специалност | Учебни програми |
АНАЛИЗ, КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ | АНОТАЦИИ |
БИОТЕХНОЛОГИИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИИ НА ФЕРМЕНТАЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ПАРФЮМЕРИЙНИ, КОЗМЕТИЧНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ | Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ХРАНИ И АРОМАТИЧНИ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ | Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИИ НА ФЕРМЕНТАЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
/специализация/ | Форма на обучение |
ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
АНАЛИЗ КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
БИОТЕХНОЛОГИИ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА /специализация/ | Форма на обучение |
„ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ “
Технология на месото и рибата Технология на млякото и млечните продукти | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ “
Технология на козметиката, маслата и тютюневите изделия | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„АНАЛИЗ КОНТРОЛ И ЕКОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ“
Анализ и контрол на хранителните продукти Екология и контрол при производството на храните | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„БИОТЕХНОЛОГИИ“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА /специализация/ | Форма на обучение |
„ТЕХНОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО НА ХРАНИ “
Технология на месото и рибата Технология на млякото и млечните продукти | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ И ДИЗАЙН НА ХРАНИ И АРОМАТНО-ВКУСОВИ ПРОДУКТИ“
Технология на козметиката, маслата и тютюневите изделия | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„АНАЛИЗ И КОНТРОЛ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ“
Анализ и контрол на хранителните продукти | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
„БИОТЕХНОЛОГИИ“ | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА |
ОБРАЗОВАТЕЛНО – КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “МАГИСТЪР”
УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В
Технологичен факултет
Наименование на специалност | Срок | Учебна програма | |
АНАЛИЗ И КОНТРОЛ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛНИ И ФАРМАЦЕВТИЧНИ БИОТЕХНОЛОГИИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИНОВАЦИИ В НАПИТКИТЕ И СОМЕЛИЕРСТВО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КЛЕТЪЧНА И МОЛЕКУЛЯРНА БИОТЕХНОЛОГИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ПРЕРАБОТКА И ХЛАДИЛНА ТЕХНОЛОГИЯ НА ПЛОДОВЕТЕ И ЗЕЛЕНЧУЦТЕ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ И УПРАВЛЕНИЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗАХАРТА, ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ, НИШЕСТЕТО И НИШЕСТЕНИТЕ ХИДРОЛИЗАТИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА МАЗНИНИТЕ, ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА, ПАРФЮМЕРИЯТА И КОЗМЕТИКАТА | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРОДУКТИТЕ ОТ МЕСО, РИБА И ЯЙЦА | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА И ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО В ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ФУНКЦИОНАЛНИ ХРАНИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ И НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | |
5.12. Хранителни технологии | ||
Храни и национална сигурност | Една година | Две години |
Иновации в напитките и сомелиерството | Една година |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | |
5.11. Биотехнологии | ||
Индустриални и фармацевтични биотехнологии | Една година | Две години |
5.12. Хранителни технологии | ||
Технология на продуктите от месо, риба и яйца | Две години | |
Технология и управление при производството на млечни продукти | Две години | |
Преработка и хладилна технология на плодовете и зеленчуците | Една година | Две години |
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти | Една година | Две години |
Технология на тютюна и тютюневите изделия | Две години | |
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката | Две години | |
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати | Една година | Две години |
Анализ и контрол на хранителните продукти | Една година |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | |
5.11. Биотехнологии | ||
Индустриални биотехнологии | Една година | Две години |
Клетъчна и молекулярна биотехнология | Една година | |
5.12. Хранителни технологии | ||
Технология на продуктите от месо, риба и яйца | Една година | Две години |
Технология и управление при производството на млечни продукти | Една година | Две години |
Преработка и хладилна технология на плодовете и зеленчуците | Една година | Две години |
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти | Една година | Две години |
Технология на виното и пивото | Една година | Две години |
Технология на тютюна и тютюневите изделия | Една година | Две години |
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката | Една година | Две години |
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати | Една година | Две години |
Анализ и контрол на хранителните продукти | Една година | Две години |
Безопасност на храните | Една година | Две години |
Управление на качеството в хранителната индустрия | Една година
| Две години |
Функционални храни | Една година | Две години |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТАФорма на обучение:РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение:
Линк към учебния план |
ИНДУСТРИАЛНИ БИОТЕХНОЛОГИИ | една година
|
КЛЕТЪЧНА И МОЛЕКУЛЯРНА БИОТЕХНОЛОГИЯ | една година |
ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРОДУКТИТЕ ОТ МЕСО, РИБА И ЯЙЦА | една година
|
ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ | една година
|
ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРОДУКТИТЕ ОТ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ | една година
|
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ПРОДУКТИ | една година
|
ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО | една година
|
ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА И ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ | една година две години |
ТЕХНОЛОГИЯ НА МАЗНИНИТЕ, ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА, ПАРФЮМЕРИЯТА И КОЗМЕТИКАТА | една година
|
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗАХАРТА, ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ, НИШЕСТЕТО И НИШЕСТЕНИТЕ ХИДРОЛИЗАТИ | една година две години |
АНАЛИЗ И КОНТРОЛ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ | една година
|
БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ | една година
|
ФУНКЦИОНАЛНИ ХРАНИ | една година две години |
КОНТРОЛ И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ ОТ ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД | една година
|
Технология на ферментационните продукти (с изучаване на френски език) по магистърска програма – редовна форна на обучение – срок на обучение 5 години |
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: register@uft.bg
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Студентски общежития
тел: +359 32 643 977
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |