Учебна Дейност | Научна Дейност | Международна интеграция и повишаване на квалификацията | Информационна дейност и дистанционно обучение | Студентска социална дейност |
---|
ПРАВИЛНИК ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ(от 25.6.2021)
Приложение 1: Правила за структуриране и функциониране на система за оценяване и поддържане на качеството на обучение и проучване на студентското мнение;
Приложение 2: Правила за избор на органи на управление на Университета по Хранителни Технологии;
Приложение 3: Правилник за устройството и дейността на Контролния съвет на УХТ.
ПРАВИЛНИК ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ(До 25.6.2021)
Приложение 1: Правила за структуриране и функциониране на система за оценяване и поддържане на качеството на обучение и проучване на студентското мнение;
Приложение 2: Правила за избор на ръководни органи и органи за колективно управление в УХТ;
Приложение 3: Правилник за устройството и дейността на Контролния съвет на УХТ.
Правилник за развитие на академичния състав в УХТ/ в сила от 25.06.2021 / ПРИЛОЖЕНИЕ 1 ПРИЛОЖЕНИЯ
ПРАВИЛНИК НА УХТ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗРАС В Р. БЪЛГАРИЯ / 05.05.2018г. – 25.06.2021/
ПРАВИЛНИК НА УХТ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗРАС В Р. БЪЛГАРИЯ / 27.10.2017г. – 05.05.2018г. /
Списък с приложения за: ОНС „доктор“ и информационна страница за публикуване в интернет.
ПРАВИЛНИК НА УХТ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗРАС В Р. БЪЛГАРИЯ / 30.05.2014г. – 26.10.2017г. /
Списък с приложения за: ОНС „доктор“ и информационна страница за публикуване в интернет.
ПРАВИЛНИК ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА СТУДЕНТСКИ СЪВЕТ при УХТ-Пловдив
ЕТИЧЕН КОДЕКС ЗА АКАДЕМИЧНО ЕДИНСТВО НА УНИВЕРСИТЕТA ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
Инструктаж за противопожарна безопасност – видео