УНИВЕРСИТЕТ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ бул. “Марица” 26, 4002 гр. Пловдив
Ректор: тел. +359 32 643 005; Главен счетоводител: +359 32 603-865; факс: +359 032 644 102
3.1. Касов отчет за сметките за средствата от Европейския съюз (Б -3 код 96);
3.2. Касов отчет за сметките за средствата от Европейския съюз (Б -3 код 98);
3.3. Касов отчет за сметките за чужди средства (Б – 3 код 33);
4.1. Обяснителна записка по отчета за касово изпълнение за 2016 г.;
4.2. Обяснителна записка към ГФО за 2016 г.;
3.1. Касов отчет за сметките за средствата от Европейския съюз (Б -3 код 96);
3.2. Касов отчет за сметките за средствата от Европейския съюз (Б -3 код 98);
3.3. Касов отчет за сметките за чужди средства (Б – 3 код 33);
4.1. Обяснителна записка по отчета за касово изпълнение за 2015 г.;
4.2. Обяснителна записка към ГФО за 2015 г.;
3.1. Касов отчет за сметките за средствата от Европейския съюз (Б -3 код 96);
3.2. Касов отчет за сметките за средствата от Европейския съюз (Б -3 код 98);
5.1. Обяснителна записка по отчета за касово изпълнение за 2014 г.;
5.2. Обяснителна записка към ГФО за 2014 г.;
ОБЯСНИТЕЛНА ЗАПИСКА ПО БЮДЖЕТА НА У Х Т – ПЛОВДИВ
ЗА 2013 ГОДИНА
МАКЕТ ЗА МЕСЕЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЮДЖЕТА на УНИВЕРСИТЕТ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ-ПЛОВДИВ ЗА 2013 ГОДИНА Приложение №1
СУБСИДИЯ 2013 Г. Приложение № 3
КОНСОЛИДИРАН БЮДЖЕТ НА УХТ ЗА 2013 ГОДИНА Приложение 1
ПЛАН – СМЕТКА за разпределение на присъщата на УХТ – Пловдив субсидия за научна или художествено-творческа дейност, издаване на учебници и научни трудове за 2013г.
СПРАВКА ЗА СОБСТВЕНИТЕ ПРИХОДИ ЗА 2013 ГОДИНА Приложение 1а.
Баланс за 2013 г. на УНИВЕРСИТЕТ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ – Пловдив;
Обяснителна записка към Годишният финансов отчет и баланс на УХТ – Пловдив за 2013 г.
Отчет за касовото изпълнение на бюджета по пълна единна бюджетна класификация Формуляр: Б-3 и ИБСФ-3;
Обяснителна записка по отчета за касово изпълнение на УХТ – Пловдив към 31. 12. 2013г.
Решение, Одитен доклад и Становище на Сметната палата.