ГРАФИК
За провеждане на on-line редовна сесия със задочни студенти, летен семестър на учебната 2019/2020 година
[gdlr_core_button button-text=“Свали от тук“ button-link=“#https://uft-plovdiv.bg/wp-content/uploads/2020/09/TemplateExams-FS.docx“ button-link-target=“_blank“ margin-right=“20px“ ]
Дисциплина | Предподавател | Максимален брой студенти на изпит | Дата на изпита
24.08.- 06.09.2020 |
Линк | |
Микробиологична безопасност на храните | проф. д-р А. Ангелов | 15 | 03.09.2020 г. от 13.00 ч. | angelov@uft-bio.com
|
https://meet.jit.si/FoodBiotechnology |
Одит на системи за управление на качеството и безопасността на храните | чл. кор. проф. Ст. Драгоев | 15 | 28.08.2020 г. от 11 ч. | logos2000lt@gmail.com
|
https://meet.jit.si/DRAGOEV
|
Химична и физична безопасност на храните;
Технология на месните и рибните продукти |
проф. Р. Власева, проф. К. Вълкова | 15 | 02.09.2020 г. | katiavjorgova@gmail.com
|
https://vc.uft.-plovdiv.bg/TPMRQYorgova
|
Органолептичен анализ | доц. д-р Хр. Спасов | 20 | 02.09.2020 г. от 9.00 ч. | spassovh@abv.bg
|
https://meet.jit.si/BH_AKHP_Spasov_OA
|
Създаване на нов хранителен продукт;
Технологии за преработка на плодове и зеленчуци |
доц. К. Михалев
|
15 | 26.08.2020 г. от 11.00 ч. | kmihalev@yahoo.com
|
https://meet.jit.si/UFT-FruitJuice
|