Център по качество и безопасност на храните – ГРАФИК За провеждане на on-line редовна сесия със задочни студенти, летен семестър на учебната 2019/2020 година

ГРАФИК

За провеждане на on-line редовна сесия със задочни студенти, летен семестър на учебната 2019/2020 година

[gdlr_core_button button-text=“Свали от тук“ button-link=“#https://uft-plovdiv.bg/wp-content/uploads/2020/09/TemplateExams-FS.docx“ button-link-target=“_blank“ margin-right=“20px“ ]

 

ДисциплинаПредподавателМаксимален брой студенти на изпитДата на изпита

24.08.- 06.09.2020

e-mailЛинк
Микробиологична безопасност на хранитепроф. д-р А. Ангелов1503.09.2020 г. от 13.00 ч.angelov@uft-bio.com

 

https://meet.jit.si/FoodBiotechnology
Одит на системи за управление на качеството и безопасността на хранитечл. кор. проф. Ст. Драгоев1528.08.2020 г. от 11 ч.logos2000lt@gmail.com

 

https://meet.jit.si/DRAGOEV

 

Химична и физична безопасност на храните;

Технология на месните и рибните продукти

проф. Р. Власева, проф. К. Вълкова1502.09.2020 г.katiavjorgova@gmail.com

 

https://vc.uft.-plovdiv.bg/TPMRQYorgova

 

Органолептичен анализдоц. д-р Хр. Спасов2002.09.2020 г. от  9.00 ч.spassovh@abv.bg

 

https://meet.jit.si/BH_AKHP_Spasov_OA

 

Създаване на нов хранителен продукт;

Технологии за преработка на плодове и зеленчуци

доц. К. Михалев

 

1526.08.2020 г. от 11.00 ч.kmihalev@yahoo.com

 

https://meet.jit.si/UFT-FruitJuice

 

[gdlr_widget_box background=“#192f59″ color=“#ffffff“ padding=“30px 45px“]

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

[gdlr_core_space height=“40px“]

Social Info

[gdlr_core_social_network facebook=“#url“ twitter=“#url“ linkedin=“#“ skype=“#“ instagram=“#“ google-plus=“#“ icon-color=“#3db166″]

[gdlr_core_space height=“40px“]

[gdlr_core_button button-text=“Student Resources“ button-link=“#“ button-link-target=“_self“ margin-right=“20px“ border-radius=“2px“ padding=“16px 27px 18px“ ]

[/gdlr_widget_box]

Translate »