bgrector_uft@uft-plovdiv.bg | 032 643 005
bgrector_uft@uft-plovdiv.bg | 032 643 005

ONLINE ИЗПИТНА СЕСИЯ НА ЗАДОЧНИ СТУДЕНТИ – ИЗПИТЕН ГРАФИК по катедри

КАТЕДРА  „АНАЛИТИЧНА ХИМИЯ И ФИЗИКОХИМИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ОРГАНИЧНА ХИМИЯ И НЕОРГАНИЧНА ХИМИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „МИКРОБИОЛОГИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „БИОХИМИЯ И МОЛЕКУЛЯРНА БИОЛОГИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ“ Изтегли
КАТЕДРА  „КОНСЕРВИРАНЕ И ХЛАДИЛНА ТЕХНОЛОГИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСОТО И РИБАТА“ Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА, ЗАХАРТА, РАСТИТЕЛНИТЕ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА“ Изтегли
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗАХАРТА, ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ И НИШЕСТЕНИТЕ ХИДРОЛИЗАТИ“ Изтегли
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА И ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ“ Изтегли
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА РАСТИТЕЛНИТЕИ ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА, ПАРФЮМЕРИЯТА И КОЗМЕТИКАТА“ Изтегли
КАТЕДРА  „БИОТЕХНОЛОГИЯ“ Изтегли
ЦЕНТЪР  „КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНИЧЕСКА МЕХАНИКА И МАШИНОЗНАНИЕ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ПРОЦЕСИ И АПАРАТИ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА“ Изтегли
КАТЕДРА  „ПРОМИШЛЕНА ТОПЛОТЕХНИКА“ Изтегли
КАТЕДРА  „МАШИНИ И АПАРАТИ ЗА ХВП“ Изтегли
КАТЕДРА  „АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И  УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКА“ Изтегли
КАТЕДРА  „КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ИНДУСТРИАЛЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“ Изтегли
КАТЕДРА  „ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ“ Изтегли
КАТЕДРА  „МАТЕМАТИКА И ФИЗИКА“ Изтегли
КАТЕДРА  „ИНЖЕНЕРНА ЕКОЛОГИЯ“ Изтегли
КАТЕДРА  „ИНФОРМАТИКА И СТАТИСТИКА“ Изтегли
ЦЕНТЪР ПО ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ Изтегли

Новини

Условия за предоставяне, ползване и връщане на таблети
септември 25, 2020От
ИНЖЕНЕРНИТЕ КАДРИ ЩЕ СА ОЩЕ ПО-ТЪРСЕНИ В ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ
септември 25, 2020От
Проектът обединява усилията на научните среди и бизнеса, заяви проф. д-р Пламен Моллов, ректор на УХТ
Стикер „Национално меню“ ще привлича туристите към уникалността в българския вкус
септември 25, 2020От
ЗАПОВЕД ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕ НА ВРЕМЕННИ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УХТ
септември 3, 2020От
НА ВНИМАНИЕТО НА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНО КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН „МАГИСТЪР“
септември 3, 2020От