На интерактивния уъркшоп „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“: ПРЕДСТАВЯТ АНАЛИЗ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА COVID-19 ВЪРХУ СЕКТОРА НА ХРАНИТЕ

„Въздействие на COVID-19 върху сектора на храните в Централна и Източна Европа“ е темата на уебинар, с който ще стартира интерактивният уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“.

Той ще се проведе на 18 ноември 2020 г. (сряда) от 10:30 ч. в платформата ZOOM. Онлайн събитието се организира от Института за агростратегии и иновации – EIT Food Hub Bulgaria, в партньорство със Съюза по хранителна промишленост и Университета по хранителни технологии-Пловдив. То е с практическа насоченост за всички заинтересовани страни в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

По време на уебинара ще бъде представен българският доклад от анализа на Институт за агростратегии и иновации за влиянието на коронавирусната пандемия върху сектора на храните в Централна и Източна Европа.

Участниците ще имат възможността още да се запознаят с натрупания опит на победителите от EIT Food Innovation Prizes – екипът на стартъпа Atlas Agro Science, които ще споделят своите впечатления от състезанието, както на регионално, така и на европейско ниво. В рамките на уебинара ще бъдат представени и редица примери за иновации в хранителната индустрия от Европа.

Във втората част на онлайн събитието на 18 ноември участниците ще имат възможност чрез интерактивния формат с практически работилници, игрови модели и групови дискусии да разработят симулативна корпоративна стратегия на своите предприятия. Обучението е подходящо за маркетинг и бизнес развитие отделите на компаниите от преработвателната промишленост, студенти, стартъпи и предприемачи. То ще представи по достъпен и практически начин как бизнесът може да са възползва от стратегията „От фермата до трапезата“ в контекста на задаващите се новости.

Събитието се осъществява с подкрепата на Европейския институт за иновации и технологии в храните (EIT Food).

За регистрация: https://www.eventbrite.co.uk/e/2030-tickets-128234319301?fbclid=IwAR3X1o5PjTdyBGXmRdqwuPQbqFJZyXPfvMPmmVdSvkjGETjgrrnxydRT80I Участието в уъркшопа  е безплатно!

Новини

Според проект, в който УХТ изпълнява водеща роля: Учени от 7 организации създават иновативни здравословни храни
февруари 26, 2021От
Разработки на нови технологии за хранене на войската и служителите от сигурността предвижда споразумение между два университета
февруари 26, 2021От
Университетът по хранителни технологии отново получи Академичен Оскар на On-line церемония
февруари 25, 2021От
Обява за второ класиране по програма “Еразъм+”
февруари 25, 2021От
УХТ запази таксите за кандидатстване и за обучение
февруари 24, 2021От

Related Posts