На интерактивния уъркшоп „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“: ПРЕДСТАВЯТ АНАЛИЗ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА COVID-19 ВЪРХУ СЕКТОРА НА ХРАНИТЕ

„Въздействие на COVID-19 върху сектора на храните в Централна и Източна Европа“ е темата на уебинар, с който ще стартира интерактивният уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“.

Той ще се проведе на 18 ноември 2020 г. (сряда) от 10:30 ч. в платформата ZOOM. Онлайн събитието се организира от Института за агростратегии и иновации – EIT Food Hub Bulgaria, в партньорство със Съюза по хранителна промишленост и Университета по хранителни технологии-Пловдив. То е с практическа насоченост за всички заинтересовани страни в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

По време на уебинара ще бъде представен българският доклад от анализа на Институт за агростратегии и иновации за влиянието на коронавирусната пандемия върху сектора на храните в Централна и Източна Европа.

Участниците ще имат възможността още да се запознаят с натрупания опит на победителите от EIT Food Innovation Prizes – екипът на стартъпа Atlas Agro Science, които ще споделят своите впечатления от състезанието, както на регионално, така и на европейско ниво. В рамките на уебинара ще бъдат представени и редица примери за иновации в хранителната индустрия от Европа.

Във втората част на онлайн събитието на 18 ноември участниците ще имат възможност чрез интерактивния формат с практически работилници, игрови модели и групови дискусии да разработят симулативна корпоративна стратегия на своите предприятия. Обучението е подходящо за маркетинг и бизнес развитие отделите на компаниите от преработвателната промишленост, студенти, стартъпи и предприемачи. То ще представи по достъпен и практически начин как бизнесът може да са възползва от стратегията „От фермата до трапезата“ в контекста на задаващите се новости.

Събитието се осъществява с подкрепата на Европейския институт за иновации и технологии в храните (EIT Food).

За регистрация: https://www.eventbrite.co.uk/e/2030-tickets-128234319301?fbclid=IwAR3X1o5PjTdyBGXmRdqwuPQbqFJZyXPfvMPmmVdSvkjGETjgrrnxydRT80I Участието в уъркшопа  е безплатно!

Новини

Покана за Академичен съвет
януари 21, 2022От
УХТ оглави международен проект „Безопасни храни за Европейския съюз“
януари 19, 2022От
Държавата поема висшето образование за 27 земеделски специалности
януари 14, 2022От
Задочници в УХТ: Несериозно е 3-ма да пречат на повече от 300 студенти
януари 12, 2022От
ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ- ПЛОВДИВ ВЪВ ВРЪЗКА С ВЪВЕДЕНИТЕ СЪС ЗАПОВЕД № 963/08.12.2021 г. НА РЕКТОРА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ВИСШЕТО УЧИЛИЩЕ
януари 11, 2022От

Related Posts

Translate »