Второ издание на интерактивен уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“ ще се проведе на 2 декември 2020 г. /сряда/ от 12:30 часа в платформата ZOOM

 „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“

Втори онлайн интерактивен уъркшоп

02 декември 2020 г. /сряда/ 

ПРОГРАМА

12:30 – 12:45

Въведение

  • Инж. Антоанета Божинова – Изпълнителен директор на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци

12:45 – 13:15

Представяне на Стратегията на ЕС „От фермата до трапезата“ /F2F/ – преглед на политиката на ЕК и мястото на храните

  • Г-жа Светлана Боянова, председател на Институт за агростратегии и иновации – EIT Food Hub България

13:15 – 13:30

Коментар по F2F от страна на бизнеса

  • Г-жа Катрин Цанев – „Венец.Т” ООД

13:30 – 13:45

Въведение: 10 примера за иновации в хранителната индустрия от Европа

  • Г-жа Жанет Тодорова, The Founder Institute

13:45 – 14:30 

Как ще повлияе F2F на моята компания?

Практическа работилница – игра

14:30 – 15:30

Objectives and Key Results /OKRs/: Методологията на Google за изграждане на корпоративна стратегия

Презентация и практическа работилница

15:30 – 16:30

Прилагане на OKRs във Farm to Fork корпоративната стратегия в предприятието

Натиснете тук за повече информация!

 

Новини

Покана за Разширен ФС на Стопански факултет
януари 22, 2021От
УХТ участва в дискусията върху изискванията за приема във висшите училища през 2022 г.
януари 20, 2021От
Г Р А Ф И К ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИЗПИТИ от 22.02.2021 г. до 26.02.2021 г.
януари 20, 2021От
Покана за участие в НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЦЕНТЪР ЗА ОЦЕНКА НА РИСКА ПО ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА, под надслов „ЗДРАВИ РАСТЕНИЯ – ЗДРАВА ХРАНА“
януари 19, 2021От
Д-р Рада Динкова: Да решиш ефикасно един казус, е добре да го погледнеш от всички страни
януари 19, 2021От

Related Posts