Второ издание на интерактивен уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“ ще се проведе на 2 декември 2020 г. /сряда/ от 12:30 часа в платформата ZOOM

 „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“

Втори онлайн интерактивен уъркшоп

02 декември 2020 г. /сряда/ 

ПРОГРАМА

12:30 – 12:45

Въведение

  • Инж. Антоанета Божинова – Изпълнителен директор на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци

12:45 – 13:15

Представяне на Стратегията на ЕС „От фермата до трапезата“ /F2F/ – преглед на политиката на ЕК и мястото на храните

  • Г-жа Светлана Боянова, председател на Институт за агростратегии и иновации – EIT Food Hub България

13:15 – 13:30

Коментар по F2F от страна на бизнеса

  • Г-жа Катрин Цанев – „Венец.Т“ ООД

13:30 – 13:45

Въведение: 10 примера за иновации в хранителната индустрия от Европа

  • Г-жа Жанет Тодорова, The Founder Institute

13:45 – 14:30 

Как ще повлияе F2F на моята компания?

Практическа работилница – игра

14:30 – 15:30

Objectives and Key Results /OKRs/: Методологията на Google за изграждане на корпоративна стратегия

Презентация и практическа работилница

15:30 – 16:30

Прилагане на OKRs във Farm to Fork корпоративната стратегия в предприятието

Натиснете тук за повече информация!

 

[gdlr_widget_box background=“#192f59″ color=“#ffffff“ padding=“30px 45px“]

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

[gdlr_core_space height=“40px“]

Social Info

[gdlr_core_social_network facebook=“#url“ twitter=“#url“ linkedin=“#“ skype=“#“ instagram=“#“ google-plus=“#“ icon-color=“#3db166″]

[gdlr_core_space height=“40px“]

[gdlr_core_button button-text=“Student Resources“ button-link=“#“ button-link-target=“_self“ margin-right=“20px“ border-radius=“2px“ padding=“16px 27px 18px“ ]

[/gdlr_widget_box]

Translate »