Второ издание на интерактивен уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“ ще се проведе на 2 декември 2020 г. /сряда/ от 12:30 часа в платформата ZOOM

 „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“

Втори онлайн интерактивен уъркшоп

02 декември 2020 г. /сряда/ 

ПРОГРАМА

12:30 – 12:45

Въведение

  • Инж. Антоанета Божинова – Изпълнителен директор на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци

12:45 – 13:15

Представяне на Стратегията на ЕС „От фермата до трапезата“ /F2F/ – преглед на политиката на ЕК и мястото на храните

  • Г-жа Светлана Боянова, председател на Институт за агростратегии и иновации – EIT Food Hub България

13:15 – 13:30

Коментар по F2F от страна на бизнеса

  • Г-жа Катрин Цанев – „Венец.Т“ ООД

13:30 – 13:45

Въведение: 10 примера за иновации в хранителната индустрия от Европа

  • Г-жа Жанет Тодорова, The Founder Institute

13:45 – 14:30 

Как ще повлияе F2F на моята компания?

Практическа работилница – игра

14:30 – 15:30

Objectives and Key Results /OKRs/: Методологията на Google за изграждане на корпоративна стратегия

Презентация и практическа работилница

15:30 – 16:30

Прилагане на OKRs във Farm to Fork корпоративната стратегия в предприятието

Натиснете тук за повече информация!

 

Новини

ПОЗДРАВ НА РЕКТОРА ПО СЛУЧАЙ СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК
декември 7, 2022От
ПОКАНА ЗА ТЪРЖЕСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ НА 12.12.2022г. ОТ 11,00ч. В ЗАЛА ХОРИЗОНТ
декември 7, 2022От
ПОКАНА ЗА АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ НА 12.12.2022г. от 10,00ч. В ЗАЛА ХОРИЗОНТ
декември 7, 2022От
Ученически конкурс МЛАДИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ 2023
декември 7, 2022От
Център срещу продоволствената криза. Идеята на проф. Пламен Моллов
декември 7, 2022От

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Info

Student Resources

Related Posts

Translate »