Онлайн изданието на „Дни на отворените врати“ в УХТ ще има второ издание

Мартенското издание на „Дни на отворените врати“, които УХТ организира по традиция, за да се срещнат кандидат-студентите с преподаватели, приключи.

За първи път през тази година те бяха проведени в нов формат – онлайн и по факултети. В три последователни дни деканите на Технологичен, Технически и Стопански факултет представиха университета, условията за обучение в отделните направления и специалностите, в които кандидатите могат да продължат образованието си, посочи зам.-ректорът на учебна дейност и академичен състав доц. д-р Христо Спасов. Бъдещите студенти задаваха въпроси за балообразуването, материалната база на университета и за реализацията след дипломирането.

По време на срещите преподаватели направиха презентации и показаха видеоклипове с участие на добре реализирани възпитаници на УХТ. Приеха се много добре, коментира доц. Спасов.

Той увери, че ръководството ще организира и второ издание на „Дни на отворените врати“ през следващия месец, което също ще бъде онлайн в три последователни дни, по факултети. Планираме и срещи с нашите бъдещи студенти на живо, но се съобразяваме с епидемичната обстановка, каза зам.-ректорът.

Тази есен УХТ ще приема студенти в 9 направления и 24 специалности, от които новите са три – „Технология на храни и ароматични продукти“, „Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти“ и „Икономика на туристическата индустрия“.

 

 

[gdlr_widget_box background=“#192f59″ color=“#ffffff“ padding=“30px 45px“]

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

[gdlr_core_space height=“40px“]

Social Info

[gdlr_core_social_network facebook=“#url“ twitter=“#url“ linkedin=“#“ skype=“#“ instagram=“#“ google-plus=“#“ icon-color=“#3db166″]

[gdlr_core_space height=“40px“]

[gdlr_core_button button-text=“Student Resources“ button-link=“#“ button-link-target=“_self“ margin-right=“20px“ border-radius=“2px“ padding=“16px 27px 18px“ ]

[/gdlr_widget_box]

Translate »