Онлайн изданието на „Дни на отворените врати“ в УХТ ще има второ издание

Мартенското издание на „Дни на отворените врати“, които УХТ организира по традиция, за да се срещнат кандидат-студентите с преподаватели, приключи.

За първи път през тази година те бяха проведени в нов формат – онлайн и по факултети. В три последователни дни деканите на Технологичен, Технически и Стопански факултет представиха университета, условията за обучение в отделните направления и специалностите, в които кандидатите могат да продължат образованието си, посочи зам.-ректорът на учебна дейност и академичен състав доц. д-р Христо Спасов. Бъдещите студенти задаваха въпроси за балообразуването, материалната база на университета и за реализацията след дипломирането.

По време на срещите преподаватели направиха презентации и показаха видеоклипове с участие на добре реализирани възпитаници на УХТ. Приеха се много добре, коментира доц. Спасов.

Той увери, че ръководството ще организира и второ издание на „Дни на отворените врати“ през следващия месец, което също ще бъде онлайн в три последователни дни, по факултети. Планираме и срещи с нашите бъдещи студенти на живо, но се съобразяваме с епидемичната обстановка, каза зам.-ректорът.

Тази есен УХТ ще приема студенти в 9 направления и 24 специалности, от които новите са три – „Технология на храни и ароматични продукти“, „Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти“ и „Икономика на туристическата индустрия“.

 

 

Новини

УХТ изпрати 468 абсолвенти, сред тях 92-ма отличници
декември 3, 2022От
Бизнес и университет търсят нови възможности за научно сътрудничество
декември 2, 2022От
СТАРТИРА ИЗПЪЛНЕНИТО НА ПРОЕКТ E-FOOD
декември 2, 2022От
УХТ – единствен български партньор на Европейския институт за иновации и технологии в храните
декември 2, 2022От
ПРОМОЦИЯ НА ВИПУСК ‘2022 ГОДИНА НА 03.12.2022г. ОТ 10,00ч. В АУЛА “ ПРОФ. М. БЕШКОВ“
ноември 30, 2022От

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Info

Student Resources

Related Posts

Translate »