УХТ ЩЕ СИ ПАРТНИРА С ВИСШИ УЧИЛИЩА ОТ ИНДИЯ

Университетът по хранителни технологии активно ще взаимодейства  със  сродни висши училища в Индия в областта на туризма и кулинарните технологии. Около тази позиция се обединиха ректорът на УХТ проф. Пламен Моллов и Нирадж Кумар, зам.-председател на Фондация „Българо-индийски технологичен форум Махатма Ганди“.

„Планираме да направим обмен на студенти от УХТ и от индийски учебни заведения, както и да проведем Master class за студентите от УХТ с участието на индийски шеф готвач“, заяви г-н Нирадж Кумар.

По време на срещата бе обсъдена предстоящата он-лайн конференция, която ще се проведе на 14 май. В рамките на форума ще бъде сключен меморандум за сътрудничество между Университета по хранителни технологии и Националния институт по туризъм и хотелиерство, град Хайдерабад, Индия.

[gdlr_widget_box background=“#192f59″ color=“#ffffff“ padding=“30px 45px“]

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

[gdlr_core_space height=“40px“]

Social Info

[gdlr_core_social_network facebook=“#url“ twitter=“#url“ linkedin=“#“ skype=“#“ instagram=“#“ google-plus=“#“ icon-color=“#3db166″]

[gdlr_core_space height=“40px“]

[gdlr_core_button button-text=“Student Resources“ button-link=“#“ button-link-target=“_self“ margin-right=“20px“ border-radius=“2px“ padding=“16px 27px 18px“ ]

[/gdlr_widget_box]

Translate »