Над 80% от местата в университета са заети

След първо класиране в УХТ:

Над 80% от местата в университета са заети

 

Приблизително 80% от приетите на първо класиране студенти в Университета по хранителни технологии заеха своите места, като се записаха, съобщи зам.-ректорът по учебна дейност и академичен състав доц. Христо Спасов.

 

Утре на сайта ще бъде обявено второто класиране, а записването след него ще е от 13 до 15 юли.

 

Най-малко са свободните места в направление „Хранителни технологии“ , където редовна форма по държавна поръчка са се записали 84,5% от приетите, а в задочна – 83,6%. На 100% са запълнени бройките в „Туризъм“ за задочници, все още 20% от редовните места са свободни.

 

В направление „Общо инженерство“ със специалности „Индустриален мениджмънт“ и „Индустриален бизнес и предприемачество“ местата за задочно обучение са изцяло заети, а за редовно са 63%.

 

Сериозен е интересът и към „Компютърни системи и технологии“, където са записани 90 на сто от класираните, посочи доц. Спасов.

 

Продължава приемът на документи за незаетите места – те могат да се подават на място или online – https://uft-plovdiv.bg/кандидат-студенти

Тази есен университетът стартира обучение по нова магистърска програма –  „Управление на човешкия капитал“. На последното заседание на Академичния съвет бе утвърден учебният план, по който ще се провежда обучението. Кандидатстването по нея и по останалите магистърски програми започва на 1 септември, отбеляза доц. Спасов.

[gdlr_widget_box background=“#192f59″ color=“#ffffff“ padding=“30px 45px“]

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

[gdlr_core_space height=“40px“]

Social Info

[gdlr_core_social_network facebook=“#url“ twitter=“#url“ linkedin=“#“ skype=“#“ instagram=“#“ google-plus=“#“ icon-color=“#3db166″]

[gdlr_core_space height=“40px“]

[gdlr_core_button button-text=“Student Resources“ button-link=“#“ button-link-target=“_self“ margin-right=“20px“ border-radius=“2px“ padding=“16px 27px 18px“ ]

[/gdlr_widget_box]

Translate »