Съобщение във връзка с научната конференция

Уважаеми участници,

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната организационният комитет на 68-та научна конференция с международно участие „Хранителна наука, техника и технологии – 2021″ взе решение конференцията да се проведен в изцяло on-line формат, в това число и постерната сесия.

За да вземете участие в пленарното заседание и за да имате достъп до постерната сесия, моля да изпратите писмо на следната електронна поща conference@uft-plovdiv.bg. Чрез секретариата на конференцията ще получите точни инструкции за регистрация и линк към платформата G Suite (Google meet), където ще се проведат пленарните заседания.

Молим участниците, заявили участие чрез постер, да изпратят до 12,00 часа на 21.10.2021 г. електронен вариант на своите постери на conference@uft-plovdiv.bg .

Крайната версия на програмата на научната конференция ще бъде публикувана на 21.10.2021 г. на интернет страницата на УХТ-Пловдив www.uft-plovdiv.bg.

Всички материали на конференцията – книжка с абстракти, програма, постери и други, ще бъдат достъпни за участниците в конференцията от 9,00 часа на 22.10.2021 г. чрез платформата G Suite (Google drive). Линк към директорията ще получите при своята регистрация.

Предвидените материали за регистрираните участниците в научната конференция (флашка, химикал, чанта, бележник и визитник) ще получите чрез организационния комитет на научната конференция след 25.10.2021 г.

От организационния комитет

 

Новини

ПОЗДРАВ НА РЕКТОРА ПО СЛУЧАЙ СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК
декември 7, 2022От
ПОКАНА ЗА ТЪРЖЕСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ НА 12.12.2022г. ОТ 11,00ч. В ЗАЛА ХОРИЗОНТ
декември 7, 2022От
ПОКАНА ЗА АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ НА 12.12.2022г. от 10,00ч. В ЗАЛА ХОРИЗОНТ
декември 7, 2022От
Ученически конкурс МЛАДИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ 2023
декември 7, 2022От
Център срещу продоволствената криза. Идеята на проф. Пламен Моллов
декември 7, 2022От

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Info

Student Resources

Related Posts

Translate »