Покана за уебинар „Поведенческа икономика, публични политики и криптовалута“ с проф. Юлия Добрева

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира публична академична лекция на проф. д-р Юлия Добрева, която ще се проведе в рамките на уебинар на 13 декември 2021 г. от 15.00 ч. в платформата Google Meet.

Темата на лекцията е „Поведенческа икономика, публични политики и криптовалута“.

 Проф. Добрева е директор на направление „Икономика“ в Лабораторията за научно-приложни изследвания VUZF Lab и доказан експерт с богат управленски опит в банковата сфера.

 Сред основните акценти в лекцията ще бъдат темите:

– Какво е това поведенческа икономика, кога решенията ни са емоционални и кога рационални и какво е отражението им върху публичните политики?
– Как чрез методите на поведенческата икономика могат да се подобрят политиките в здравеопазването и образованието?
– Какво представляват криптовалутите и как работят?
– Как да създадем и използваме портфейл за криптовалути и да разработим умни краткосрочни и дългосрочни стратегии за инвестиране?

Подробности за събитието може да видите на: https://vuzf.bg/events/predstoyashti/vuzf-organizira-uebinar-s-prof-d-r-yuliya-dobreva

Всеки желаещ да участва в уебинара може да се регистрира до 12 декември на е-mail assistant@vuzf.bg. След направена регистрация участниците ще получат линк за достъп до събитието.

Уебинарът ще се излъчва на живо във Facebook страницата и Youtube канала на ВУЗФ.

[gdlr_widget_box background=“#192f59″ color=“#ffffff“ padding=“30px 45px“]

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

[gdlr_core_space height=“40px“]

Social Info

[gdlr_core_social_network facebook=“#url“ twitter=“#url“ linkedin=“#“ skype=“#“ instagram=“#“ google-plus=“#“ icon-color=“#3db166″]

[gdlr_core_space height=“40px“]

[gdlr_core_button button-text=“Student Resources“ button-link=“#“ button-link-target=“_self“ margin-right=“20px“ border-radius=“2px“ padding=“16px 27px 18px“ ]

[/gdlr_widget_box]

Translate »