Наградиха участниците в състезание на УХТ за ученици

Дванадесетокласници от  Професионална гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив, които мериха сили в състезание, организирано от Университета по хранителни технологии, получиха днес грамотите си.

В него 52-ма зрелостници представиха и защитиха успешно пред комисия своите разработки на тема: „Добрите производствени практики – път към постигане на европейски стандарти в производството на храни и напитки“.

Отличията за участие на кандидат-студентите бяха връчени официално от  доц. Десислава Вангелова и от доц. Татяна Балабанова в УХТ – Пловдив.

Учениците се представиха отлично, работиха с голям хъс и показаха солидни знания, особено в сферата на безопасността на храните, заяви след церемонията доц. Балабанова. Специални адмирации за учителите от ПГХТТ инж. Донка Николова и инж. Васка Каравасилева за професионализма, с който подготвят учениците, добави доц. Вангелова.

Двете дами пожелаха на абитуриентите успех в кандидатстудентската кампания. При връчването на грамотите преподавателите дискутираха с тийнейджърите въпроси, свързани с обучението в УХТ,  със специалностите и отличната реализация в практиката на завършилите висшето училище. По молба на учениците те ги запознаха и с материалната база.

 

Новини

V-та научно-техническа конференция „Опаковки – тенденции в развитието и приложението“
август 10, 2022От
УХТ В ТОП 3 НА ВИНАРСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ В СВЕТА
август 8, 2022От
УХТ В СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН ВИНАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ
август 5, 2022От
Стартира изпълнението на Национална програма „Млади учени и постдокторанти – 2“
август 5, 2022От
УХТ- ОБЯВЯВА ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПРИЕМ ЗА НЕЗАЕТИТЕ МЕСТА
август 4, 2022От

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Info

Student Resources

Related Posts

Translate »