УХТ партньор на Международния панаир в престижните изложения АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ

Университетът по хранителни технологии регистрира солидно участие в 7-то издание на международните изложения АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ, на които днес бе даден старт в присъствието на вицепрезидента Илияна Йотова в Международен пловдивски панаир.

В мегафорума се включиха преподаватели и студенти, а ректорът на висшето училище проф. д-р Пламен Моллов участва на официалното откриване на изложбите. След това той приветства участниците в XI-та национална научно-практическа конференция с международно участие ,,Актуални проблеми на хранително-вкусовата индустрия според най-съвременните изисквания на българската и европейска нормативна уредба”, където 4-ма преподаватели презентират свои разработки.

Студенти от УХТ за втора поредна година са активни участници в конкурса „Изборът на потребителите“, който се организира от университета и Международния панаир. Днес те започнаха да анкетират посетителите, за да проучат тяхното мнение за представените на изложенията храни и напитки. На най-високо оценените продукти ще бъдат връчени грамоти на 12 март 2022 г. от 16:00 ч.

 

[gdlr_widget_box background=“#192f59″ color=“#ffffff“ padding=“30px 45px“]

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

[gdlr_core_space height=“40px“]

Social Info

[gdlr_core_social_network facebook=“#url“ twitter=“#url“ linkedin=“#“ skype=“#“ instagram=“#“ google-plus=“#“ icon-color=“#3db166″]

[gdlr_core_space height=“40px“]

[gdlr_core_button button-text=“Student Resources“ button-link=“#“ button-link-target=“_self“ margin-right=“20px“ border-radius=“2px“ padding=“16px 27px 18px“ ]

[/gdlr_widget_box]

Translate »