Плакет, грамоти и благодарности за УХТ от Пловдивския панаир за участие в АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ 2022

Почетен плакет получи ректорът на Университета по хранителни технологии проф. д-р Пламен Моллов от ръководството на Международен панаир Пловдив, а петима преподаватели – специални грамоти в знак на благодарност за оказаното съдействие при организацията и провеждането на двете инициативи „Конкурс за Иновации“ и „Изборът на потребителите“ в рамките на международните изложби АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ 2022.
Те бяха връчени от главния директор на Международен панаир Пловдив доц. д-р Иван Соколов, който заяви при срещата си с проф. Моллов: „Университетът по хранителни технологии е сред нашите дългогодишни партньори. Уверени сме, че конструктивното ни сътрудничество и съвместната работа ще продължат и занапред!“.
Димитър Димов, началник на отдел „Протокол“ на Международния панаир, предаде на ректора писмо от председателя на Съвета на директорите Цветомир Гергов. В него са поднесени искрени благодарности към преподавателите: проф. д-р Ангел Ангелов, доц. д-р Кремена Никовска за експертната помощ в провеждането на „Конкурса за иновации“, както и към доц. д-р Панко Митев, доц. д-р Георги Тосков и гл. ас. д-р Ана Янева за осъществяване на конкурса „Изборът на потребителя“, в който студенти на УХТ обработиха хиляди анкетни карти, за да излъчат победителите в конкурса. Със своя висок професионализъм и всеотдайност те имат сериозна роля в успешното провеждане на двата конкурса, превърнали се в традиционни, придобили изключителна популярност и авторитет сред изложителите и очаквани с голям интерес, заявяват от ръководството на Пловдивския панаир.
Ръководството на панаира благодари за оказаната подкрепа, конструктивно партньорство и добра съвместна работа и отправи към академичната общност в УХТ пожелания за здраве и успехи в научната и преподавателска дейност.
Нашето ползотворно сътрудничество ще продължи и в бъдеще, увериха доц. Соколов и проф. Моллов.

Новини

ПОЗДРАВ НА РЕКТОРА ПО СЛУЧАЙ СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК
декември 7, 2022От
ПОКАНА ЗА ТЪРЖЕСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ НА 12.12.2022г. ОТ 11,00ч. В ЗАЛА ХОРИЗОНТ
декември 7, 2022От
ПОКАНА ЗА АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ НА 12.12.2022г. от 10,00ч. В ЗАЛА ХОРИЗОНТ
декември 7, 2022От
Ученически конкурс МЛАДИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ 2023
декември 7, 2022От
Център срещу продоволствената криза. Идеята на проф. Пламен Моллов
декември 7, 2022От

Department Contact Info

Engineering

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Info

Student Resources

Related Posts

Translate »