Уважаеми колеги,

Имамe удоволствието да поканим Вас и Ваши колеги за участие в 14-та НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ на Българския контактен център на EFSA под мотото „Устойчива наука за безопасна храна“, която ще се проведе на 27-ми октомври 2021 г. от 9.00 ч. до 17.00 ч., в хибриден формат – присъствено в Гранд Хотел София и онлайн,  през платформата Webex.

Информация за програмата на Конференцията ще бъде публикувана допълнително на уебсайта на Българския контактен център на EFSA: https://focalpointbg.com/ .

Регистрацията за участие ще се извършва онлайн на електронната страница на Българския контактен център на EFSA, на следния линк: https://focalpointbg.com/?event=9, в срок до 10-ти септември 2021 г.

Моля при регистрацията да отбележите формата на Вашето участие: (1) представяне на доклад – присъствено или виртуално; (2) представяне на постер – присъствено или виртуално; (3) участие като слушател – присъствено или виртуално.

Обръщаме внимание, че присъствието в залата ще бъде съобразено с изискванията на здравните власти, в зависимост от епидемиологичната обстановка в страната по отношение на COVID -19.  При достигане на лимита за присъствено участие, последващи регистрации ще бъдат възможни само за онлайн участие.

Такса ЗА УЧАСТИЕ:

Конференцията е без такса за участие.

Работни езици на събитието ще бъдат български и английски. Няма да има осигурен превод.

В приложената покана можете да откриете допълнителна информация, както и информация относно изискванията за доклади и публикуването на пълното им съдържание.

С уважение,

Екипът на Българския контактен център на EFSA

Поканата.