Център за повишаване на квалификацията
Образци на документи: Заявление за курс
Заявление за курс Педагогическа правоспособност
Телефон: 032/603 861 0894 33 79 81 – инж. Антоанета Бедросян – гл. експерт
Е-mail: abedrosyan@uft-plovdiv.bg
Нови курсове
- Педагогическа правоспособност.
- Офис сътрудник и анализатор на данни
- Web дизайн
- Графичен дизайнер
- Основи на пивоварството.
- Кулинарен мениджмънт.
- Техники и технологии в сладкарското производство Анотация
- Храни и винена култура Анотация
- Ароматични продукти : получаване , състав , приложение и сертификация
- Вътрешни одитори на системи за управление на качеството и безопасността на храните
- Управление на качеството и безопасността на храните
- Технология на месните и рибни продукти.
- Технология и качество на месните продукти
- Кетъринг
- Мениджмънт и маркетинг.
- Обследване за енергийна ефективност на сгради и сертифициране на сгради.
- Обследване за енергийна ефективност на промишлени системи.
- Сензорен анализ на храни.
- Функционални хлебни и сладкарски изделия и напитки.
- Система за контрол и управление безопасността на храни и напитки (НАССР).
- Въвеждане и одит на НАССР система.
- Безопасност – анализ и контрол на храни и напитки.
- Технологични изисквания и новости при производството на кашкавал
- Физико-химичен и микробиологичен контрол в млечната промишленост.
- Органолептичен анализ във винарската промишленост.
- Органолептичен анализ в безалкохолната промишленост.
- Хотелиерство и ресторантьорство.
- Системата НАССР в заведенията за хранене.
- Системата за самоконтрол в заведенията за хранене.
- Алтернативни видове туризъм.
- Сервиране и барманство.
- Проектиране и дизайн на заведения за хранене.
- Нови опаковъчни материали и технологии.