Център за повишаване на квалификацията

        

  •  

Образци на документи:         Заявление за курс  

                                                                           Заявление за курс – фирма

                                                                               Заявление за специализация     

                                                                                                                         Заявление за курс Педагогическа правоспособност

  Телефон: 032/603 861     0894 33 79 81       –   инж. Антоанета Бедросян – гл. експерт     

  Е-mail:   abedrosyan@uft-plovdiv.bg

Нови курсове

 
  1. Педагогическа правоспособност.
  2. Офис сътрудник и анализатор на данни
  3. Web дизайн
  4. Графичен дизайнер
  5. Основи на пивоварството.
  6. Кулинарен мениджмънт.
  7. Техники и технологии в сладкарското производство    Анотация     
  8. Храни и винена култура     Анотация      
  9. Ароматични продукти : получаване , състав , приложение и сертификация
  10. Вътрешни одитори на системи за управление на качеството и безопасността на храните
  11. Управление на качеството и безопасността на храните
  12. Технология на месните и рибни продукти.
  13. Технология и качество на месните продукти
  14. Кетъринг
  15. Мениджмънт и маркетинг.
  16. Обследване за енергийна ефективност на сгради и сертифициране на сгради.
  17. Обследване за енергийна ефективност на промишлени системи.
  18. Сензорен анализ на храни.
  19. Функционални хлебни и сладкарски изделия и напитки.
  20. Система за контрол и управление безопасността на храни и напитки (НАССР).
  21. Въвеждане и одит на НАССР система.
  22. Безопасност – анализ и контрол на храни и напитки.
  23. Технологични изисквания и новости при производството на кашкавал
  24. Физико-химичен и микробиологичен контрол в млечната промишленост.
  25. Органолептичен анализ във винарската промишленост.
  26. Органолептичен анализ в безалкохолната промишленост.
  27. Хотелиерство и ресторантьорство.
  28. Системата НАССР в заведенията за хранене.
  29. Системата за самоконтрол в заведенията за хранене.
  30. Алтернативни видове туризъм.
  31. Сервиране и барманство.
  32. Проектиране и дизайн на заведения за хранене.
  33. Нови опаковъчни материали и технологии.