Център за повишаване на квалификацията

        

  •  

Образци на документи:         Заявление за курс  

                                                                           Заявление за курс – фирма

                                                                               Заявление за специализация     

                                                                                                                         Заявление за курс Педагогическа правоспособност

  Телефон: 032/603 861     0894 33 79 81       –   инж. Антоанета Бедросян – гл. експерт

  Е-mail:   abedrosyan@uft-plovdiv.bg

 
  1. Педагогическа правоспособност.
  2. Офис сътрудник и анализатор на данни
  3. Web дизайн
  4. Графичен дизайнер
  5. Основи на пивоварството.
  6. Кулинарен мениджмънт.
  7. Техники и технологии в сладкарското производство    Анотация     
  8. Храни и винена култура     Анотация      
  9. Ароматични продукти : получаване , състав , приложение и сертификация
  10. Вътрешни одитори на системи за управление на качеството и безопасността на храните
  11. Управление на качеството и безопасността на храните
  12. Технология на месните и рибни продукти.
  13. Технология и качество на месните продукти
  14. Кетъринг
  15. Технология за преработка на плодове и зеленчуци
  16. Мениджмънт и маркетинг.
  17. Обследване за енергийна ефективност на сгради и сертифициране на сгради.
  18. Обследване за енергийна ефективност на промишлени системи.
  19. Сензорен анализ на храни.
  20. Разработване на програми по ДПП, ДХП и ДЛП в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
  21. Функционални хлебни и сладкарски изделия и напитки.
  22. Технологична организация на производството в хлебната, сладкарската и макаронената     промишленост.
  23. Система за контрол и управление безопасността на храни и напитки (НАССР).
  24. Въвеждане и одит на НАССР система.
  25. Управление на документи и записи по ДПП, НАССР  и ISO.
  26. Безопасност – анализ и контрол на храни и напитки.
  27. Микробиологична безопасност на храните и микробиологичен контрол.
  28. Технологични изисквания и новости при производството на кашкавал
  29. Физико-химичен и микробиологичен контрол в млечната промишленост.
  30. Органолептичен анализ във винарската промишленост.
  31. Органолептичен анализ в безалкохолната промишленост.
  32. Хотелиерство и ресторантьорство.
  33. Системата НАССР в заведенията за хранене.
  34. Системата за самоконтрол в заведенията за хранене.
  35. Алтернативни видове туризъм.
  36. Сервиране и барманство.
  37. Проектиране и дизайн на заведения за хранене.
  38. Нови опаковъчни материали и технологии.
  39. Проектирате на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации със софтуерен продукт FINE14_HVAC_BG/EN

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: register@uft.bg

 

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 643 977 
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.

Translate »