Продължаващо обучение

  1. Центърът за повишаване на квалификацията при УХТ организира краткосрочни и дългосрочни курсове и специализации:

    1. Техники и технологии в сладкарското производство    Анотация     Учебен план
    2. Храни и винена култура     Анотация      Учебен план
    3. Педагогическа правоспособност.
    4. Основи на пивоварството.
    5. Кулинарен мениджмънт.
    6. Мениджмънт и маркетинг.
    7. Управление на качеството на храни и напитки.
    8. Обследване за енергийна ефективност на сгради и сертифициране на сгради.
    9. Обследване за енергийна ефективност на промишлени системи.
    10. Сензорен анализ на храни.
    11. Разработване на програми по ДПП, ДХП и ДЛП в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
    12. Нови суровини, добавки и миксове в хлебната, сладкарската и макаронената     промишленост.
    13. Функции на добавките в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
    14. Функционални хлебни и сладкарски изделия и напитки.
    15. Технологична организация на производството в хлебната, сладкарската и макаронената     промишленост.
    16. Система за контрол и управление безопасността на храни и напитки (НАССР).
    17. Въвеждане и одит на НАССР система.
    18. Управление на документи и записи по ДПП, НАССР  и ISO.
    19. Разработване и внедряване на НАССР система в областта на:
    20. Месодобив и месопреработване;
    21. Производство на мляко и млечни продукти;
    22. Производство на плодови сокове;
    23. Производство на хляб и хлебни изделия;
    24. Безопасност – анализ и контрол на храни и напитки.
    25. Микробиологична безопасност на храните и микробиологичен контрол.
    26. Новости в техниката и технологията при производството на месни продукти.
    27. Технологични изисквания и новости при производството на кашкавал
    28. Физико-химичен и микробиологичен контрол в млечната промишленост.
    29. Органолептичен анализ във винарската промишленост.
    30. Органолептичен анализ в безалкохолната промишленост.
    31. Хотелиерство и ресторантьорство.
    32. Системата НАССР в заведенията за хранене.
    33. Системата за самоконтрол в заведенията за хранене.
    34. Алтернативни видове туризъм.
    35. Система за опазване на околната среда в хотелиерството и ресторантьорството.
    36. Сервиране и барманство.
    37. Проектиране и дизайн на заведения за хранене.
    38. Нови опаковъчни материали и технологии.
    39.  Проектирате на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации със софтуерен продукт FINE14_HVAC_BG/EN.

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: register@uft.bg

Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg

Студентски общежития
тел: +359 32 643 977 
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg 

2021 © Университет по хранителни технологии – Пловдив. Всички права запазени.

Translate »