ОБРАЗОВАТЕЛНО – КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР”
УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТv
Специалност | Учебни програма |
ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО | АНОТАЦИИ |
ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ,ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | АНОТАЦИИ |
Специалност | Учебни програма |
ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО | АНОТАЦИИ |
ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ,ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ИНДУСТРИАЛЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ТУРИЗЪМ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“КЕТЪРИНГ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “МАГИСТЪР”
НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
Специалност | Срок на обучение | Учебни програми | |
УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
БИЗНЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ЕКОЛОГИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА В ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КОРПОРАТИВЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
МЕНИДЖМЪНТ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
Специалност | Срок на обучение | Учебни програми | |
УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
БИЗНЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ЕКОЛОГИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА В ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КОРПОРАТИВЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
МЕНИДЖМЪНТ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | ||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: | ||
5.12. Хранителни технологии | |||
Храни, хранене и диететика | Една година | Две години | Анотации |
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | ||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
3.9. Туризъм | |||
Туризъм | Една година | Две години | Анотации |
5.13. Общо инженерство | |||
Индустриален мениджмънт | Една година | Две години | |
Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството | Една година | Две години | |
5.12. Хранителни технологии | |||
Кетъринг | Една година | Две години | |
Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия | Една година | Две години |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: | ||
5.12. Хранителни технологии | |||
Кетъринг | Две години | ||
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години |
ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “ДОКТОР”
НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА | ||||
УНИВЕРСИТЕТ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ – ПЛОВДИВ | |||||
UNIVERSITY OF FOOD TECHNOLOGIES – PLOVDIV | |||||
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ | – FACULTY OF ECONOMICS | ||||
Приет с решение на АС (Протокол № 20/18.05.2017 г.) | Утвърждавам, | ||||
Ректор: | |||||
(проф. дтн инж. К. Динков) | |||||
УЧЕБЕН ПЛАН | CURRICULUM | ||||
на докторска програма | of the doctoral program from | ||||
„Икономика и управление (хранителна индустрия)” | „Economics and Management (Food Industry)“ | ||||
Област на висшето образование: | 3. СОЦИАЛНИ, СТОПАНСКИ И ПРАВНИ НАУКИ | ||||
Field of higher education: | 3. SOCIAL SCIENCES, BUSINESS AND LAW | ||||
Професионално направление: | 3.8 ИКОНОМИКА | ||||
Professional direction: | 3.8 ECONOMICS | ||||
Образователна и научна степен: | ДОКТОР | ||||
Educational and scientific degree: | DOCTOR | ||||
Форма на обучение: | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, САМОСТОЯТЕЛНА | ||||
Form of education: | FULL-TIME, PART-TIME, INDEPENDENT STUDY | ||||
Срок на обучение:
Training term: | 3 години редовна и самостоятелна форма, 4 години задочна форма на обучение
3 years full-time and independent study, 4 years part-time training | ||||