ОБРАЗОВАТЕЛНО – КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР”
УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТv
Специалност | Учебни програма |
ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО | АНОТАЦИИ |
ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ,ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ИНДУСТРИАЛЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА | Форма на обучение | Учебни програми |
“ТУРИЗЪМ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“КЕТЪРИНГ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
„ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
“ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ” | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | АНОТАЦИИ |
ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “МАГИСТЪР”
НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
Специалност | Срок на обучение | Учебни програми | |
УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
БИЗНЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ЕКОЛОГИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА В ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ХРАНИ, ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ИКОНОМИКА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КЕТЪРИНГ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
КОРПОРАТИВЕН БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
МЕНИДЖМЪНТ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
ТУРИЗЪМ | Една година | Две години | АНОТАЦИИ |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | ||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: | ||
5.12. Хранителни технологии | |||
Храни, хранене и диететика | Една година | Две години | Анотации |
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА
Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: линк към учебния план | ||
3.8. Икономика | Учебни програми | ||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Икономика на туристическата индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Корпоративен бизнес и предприемачество | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години | Анотации |
3.9. Туризъм | |||
Туризъм | Една година | Две години | Анотации |
5.13. Общо инженерство | |||
Индустриален мениджмънт | Една година | Две години | |
Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството | Една година | Две години | |
5.12. Хранителни технологии | |||
Кетъринг | Една година | Две години | |
Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия | Една година | Две години |
НАИМЕНОВАНИЕ НА СПЕЦИАЛНОСТТА Форма на обучение: РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, ДИСТАНЦИОННА | Срок на обучение: | ||
5.12. Хранителни технологии | |||
Кетъринг | Две години | ||
3.8. Икономика | |||
Икономика на хранителната индустрия | Една година | Две години | Анотации |
Бизнес информационни технологии | Една година | Две години |
ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “ДОКТОР”
НА СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА | ||||
УНИВЕРСИТЕТ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ – ПЛОВДИВ | |||||
UNIVERSITY OF FOOD TECHNOLOGIES – PLOVDIV | |||||
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ | – FACULTY OF ECONOMICS | ||||
Приет с решение на АС (Протокол № 20/18.05.2017 г.) | Утвърждавам, | ||||
Ректор: | |||||
(проф. дтн инж. К. Динков) | |||||
УЧЕБЕН ПЛАН | CURRICULUM | ||||
на докторска програма | of the doctoral program from | ||||
„Икономика и управление (хранителна индустрия)” | „Economics and Management (Food Industry)“ | ||||
Област на висшето образование: | 3. СОЦИАЛНИ, СТОПАНСКИ И ПРАВНИ НАУКИ | ||||
Field of higher education: | 3. SOCIAL SCIENCES, BUSINESS AND LAW | ||||
Професионално направление: | 3.8 ИКОНОМИКА | ||||
Professional direction: | 3.8 ECONOMICS | ||||
Образователна и научна степен: | ДОКТОР | ||||
Educational and scientific degree: | DOCTOR | ||||
Форма на обучение: | РЕДОВНА, ЗАДОЧНА, САМОСТОЯТЕЛНА | ||||
Form of education: | FULL-TIME, PART-TIME, INDEPENDENT STUDY | ||||
Срок на обучение:
Training term: | 3 години редовна и самостоятелна форма, 4 години задочна форма на обучение
3 years full-time and independent study, 4 years part-time training | ||||
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 892
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Деловодство
тел: +359 32 603 712
e-mail: register@uft.bg
Студентски информационен център
тел: +359 32 603 893
e-mail: student_info@uft-plovdiv.bg
Студентски общежития
тел: +359 32 643 977
e-mail: st_comm@uft-plovdiv.bg
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |