Научното списание на УХТ Food Science and Applied Biotechnology повишава своя рейтинг в базата данни Scopus
Публикувано от
Елена Ангелова
Уважаеми колеги
На 07.04.2025 излезе новата статистика на Scopus за 2024 год.
За наша радост Scimago Journal & Country Rank (SJR) на научното списание Food Science and Applied Biotechnology за 2024 се е повишил от 0,222 до 0,306 и вече сме класирани в квартил Q3.
Новият ни H-Index е 11.
В края на месец май 2025 г. ще бъде актуализиран и CiteScore-ът ни. Там също се очаква повишение от 1,7 на 2,3.
От 2024 г. научното списание Food Science and Applied Biotechnology е индексирано от Scopus в две нови научни области:
Agricultural and Biological Sciences – Food Science и
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology – Biotechnology
Прочетете още

Уебинар на тема „Практики в научното предприемачество“
Към всички новини Публикувано от Прочетете още

УХТ и Балкан Агрикалчарал разработват безотпадна технология за органична доматена паста
Към всички новини Публикувано от Това е само един от

Покана за VI-та Балканска конференция по бионауки 30-31.X.2025 г.
Към всички новини Публикувано от Имаме удоволствието да ви поканим