задочно обучение

РАЗПИС НА ЛЕКЦИИТЕ И УПРАЖНЕНИЯТА за студенти ЗАДОЧНО обучение за ЛЕТЕН семестър

***качени на 00.00.2025г.*** 

 
 
 

ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

                                                                                                                                                                                                                                                                     Списък на студенти 1 курс, задочно обучение, ОКС бакалавър                 

                                                                                                          

 Първи курс – бакалавривсички специалности
 Втори курс – бакалавривсички специалности
 Трети курс – бакалавривсички специалности
 Четвърти курс – бакалавривсички специалности
  

 

ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ

                                                          Списък на студенти 1 курс, задочно обучение, ОКС бакалавър        

 Първи курс – бакалавривсички специалности
 Втори курс – бакалавривсички специалности
 Трети курс – бакалавривсички специалности
 Четвърти курс – бакалавривсички специалности
  

 

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ

                                                                                                    

      Списък на студенти 1 курс, задочно обучение, ОКС бакалавър          

 Първи курс – бакалавривсички специалности
 Втори курс – бакалавривсички специалности
 Трети курс – бакалавривсички специалности
 Четвърти курс – бакалавривсички специалности
  

                                                                       

 МАГИСТРИ ОТ ВСИЧКИ ФАКУЛТЕТИ

Списък на студентите от ОКС МАГИСТЪР, срок на обучение 1 година, 1 курс, учебна 2024/2025

Списък на студентите от ОКС МАГИСТЪР, срок на обучение 2 години, 1 курс, учебна 2024/2025

 

Храни, хранене и диететика – редовно модулно 
Храни, хранене и диететика – срок на обучение 1 год. 
Храни, хранене и диететика – 1 курс, срок на обучение 2 год. 
Храни, хранене и диететика – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Кетъринг – редовно модулно 
Кетъринг 1+2 курс 
Диететика 2 курс – редовно обучение 
Туризъм – срок на обучение  1 год. 
Туризъм – 1 курс, срок на обучение 2 год. 
Туризъм – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Индустриален мениджмънт -2 курс, срок на обучение 2 год. 
Корпоративен бизнес и предприемачество -срок на обучение 1 год. 
Корпоративен бизнес и предприемачество – 1 курс, срок на обучение 2 год. 
Корпоративен бизнес и предприемачество – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Компютърни системи и технологии – срок на обучение  1 год 
Компютърни системи и технологии -1 курс, срок на обучение 2 год. 
Компютърни системи и технологии- 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Топлотехника – срок на обучение  1 год. 
Топлотехника -1 курс, срок на обучение  2 год. 
Топлотехника -2 курс, срок на обучение 2 год. 
МАХВП- срок на обучение 1 год. 
Автоматика, информационна и управляваща техника – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Технология на виното и пивото – 1 курс, срок на обучение 2 год.- вино 
Технология на витото и пивото – 2 курс ,срок на обучение 2 год. – вино 
Технология на виното и пивото – 1 курс, срок на обучение 2 год.- пиво 
Технология на виното и пивото – 2 курс, срок на обучение 2 год. – пиво 
Технология на виното и пивото редовно, модулно- срок на обучение 1 год. 
Технология на продуктите от месо, риба и яйца- 1 курс, срок на обучение  2 год. 
Технология на продуктите от месо, риба и яйца – 2 курс задочно обучение 2 год. 
Технология на продуктите от месо, риба и яйца – редовно модулно обучение- срок на обучение 1 год. 
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката -1 курс, срок на обучение 2 год. 
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката – 2 курс – срок на обучение 2 год. 
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката – редовно модулно обучение 
Функционални храни – 1 курс, срок на обучение 1 година 
Безопасност на храни – редовно модулно 
Безопасност на храните – 1 курс, срок на обучение  2 год. 
Безопасност на храните – 2 курс, срок на обучение  2 год. 
Опаковане и опаковъчна техника в хранителната, вкусовата и биотехнологичната промишленост – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Индустриални и фармацевтични биотехнологии – задочно обучение 1 г. + 2г – втори курс 
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати – редовно модулно обучение 
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати – 2 курс, срок на обучение 2год 
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски продукти – редовно модулно обучение 
Технология на зърнени, фуражни, хлебни и сладкарски продукти – 1 курс, срок на обучение 2 год. 
Технология на зърнени, фуражни, хлебни и сладкарски продукти – 2 курс, срок на обучение 2 год.  
Технология и управление при производството на млечни продукти – редовно модулно 
Технология и управление при производството на млечни продукти – 1 курс, срок на обучение  2 год. 
Технология и управление при производство на млечни продукти – 2 курс, срок на обучение  2 год. 

                                                                                                         

График – изпитни дати за студенти в ЗАДОЧНА форма на обучение

 за летен семестър за учебната 2024/2025 г.

*** качен на 11.07.2025г ***

ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

 
 Първи курс – бакалаври

всички специалности

 ликвидационна сесия
 Втори курс – бакалавривсички специалности ликвидационна сесия
 Трети курс – бакалавривсички специалности ликвидационна сесия
 Четвърти курс – бакалавривсички специалности ликвидационна сесия
 Магистри1 година + 2 години II курс за всички специалности
2 години  първи курс за всички специалности

 

 

ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ 

 

 Първи курс – бакалаври

всички специалности

ликвидационна сесия
 Втори курс – бакалавривсички специалностиликвидационна сесия
 Трети курс – бакалаври

всички специалности

ликвидационна сесия
 Четвърти курс – бакалаври

всички специалности

  ликвидационна сесия                   
 Магистри

1 година 2 години II курс за всички специалности
2 години първи курс за всички специалности

                 

 

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ

Първи курс – бакалавривсички специалностиликвидационна сесия
Втори курс – бакалавривсички специалностиликвидационна сесия
Трети курс – бакалавривсички специалностиликвидационна сесия
Четвърти курс – бакалавривсички специалностиликвидационна сесия
Магистри 

1 година + 2 години II курс за всички специалности 

2 години първи курс за всички специалности

                               

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Записване за летен семестър на учебната 2024/2025 година за бакалаври задочно обучение, магистри редовно модулно и магистри задочно обучение до 31.03.2025 г.

Необходими документи:

Квитанция за платена семестриална такса /от банката или ПОС терминал от касата/.

Необходимо е да представите квитанцията в отдел Учебен при съответния инспектор, а при невъзможност да се явите, изпратете сканирана квитанцията на имейла на съответния инспектор!

Изпитна сесия за студенти в задочна форма на обучение

 изпитен график по катедри

Изпитите ще бъдат on-line

*** качен на 21.02.2022г ***

КатедраИзтегли файл
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА, ЗАХАРТА, РАСТИТЕЛНИТЕ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА“ 
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗАХАРТА, ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ И НИШЕСТЕНИТЕ ХИДРОЛИЗАТИ“Изтегли
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА И ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ“Изтегли
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА РАСТИТЕЛНИТЕИ ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА, ПАРФЮМЕРИЯТА И КОЗМЕТИКАТА“Изтегли
КАТЕДРА  „МАШИНИ И АПАРАТИ ЗА ХВП“Изтегли
КАТЕДРА  „АНАЛИТИЧНА ХИМИЯ И ФИЗИКОХИМИЯ“Изтегли
КАТЕДРА  „КОНСЕРВИРАНЕ И ХЛАДИЛНА ТЕХНОЛОГИЯ“Изтегли
КАТЕДРА   „ИКОНОМИКА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И УПРАВЛЕНИЕ“Изтегли
КАТЕДРА  „МИКРОБИОЛОГИЯ“Изтегли
КАТЕДРА   „МАТЕМАТИКА , ФИЗИКА И ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“Изтегли
КАТЕДРА  „АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКАИзтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ“Изтегли
КАТЕДРА  „БИОХИМИЯ И МОЛЕКУЛЯРНА БИОЛОГИЯ“Изтегли
КАТЕДРА  „ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА“Изтегли
КАТЕДРА  „ИНЖЕНЕРНА ЕКОЛОГИЯ“Изтегли
КАТЕДРА  „ОРГАНИЧНА ХИМИЯ И НЕОРГАНИЧНА ХИМИЯ“Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНИЧЕСКА МЕХАНИКА И МАШИНОЗНАНИЕ“Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ“Изтегли
КАТЕДРА  „ТУРИЗЪМ И КУЛИНАРЕН МЕНИДЖМЪНТ“Изтегли
КАТЕДРА  „ПРОЦЕСИ И АПАРАТИ”Изтегли
КАТЕДРА  „ПРОМИШЛЕНА ТОПЛОТЕХНИКА“Изтегли
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСОТО И РИБАТА“Изтегли
КАТЕДРА  „БИОТЕХНОЛОГИЯ“Изтегли
КАТЕДРА  „КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“Изтегли
КАТЕДРА   „КЕТЪРИНГ И ХРАНЕНЕ“Изтегли
ЦЕНТЪР  „КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ“Изтегли
ЦЕНТЪР  ПО ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕИзтегли