задочно обучение
РАЗПИС НА ЛЕКЦИИТЕ И УПРАЖНЕНИЯТА за студенти ЗАДОЧНО обучение за ЛЕТЕН семестър
***качени на 00.00.2025г.***
ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ
Списък на студенти 1 курс, задочно обучение, ОКС бакалавър
Първи курс – бакалаври | всички специалности |
Втори курс – бакалаври | всички специалности |
Трети курс – бакалаври | всички специалности |
Четвърти курс – бакалаври | всички специалности |
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ
Списък на студенти 1 курс, задочно обучение, ОКС бакалавър
Първи курс – бакалаври | всички специалности |
Втори курс – бакалаври | всички специалности |
Трети курс – бакалаври | всички специалности |
Четвърти курс – бакалаври | всички специалности |
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
Списък на студенти 1 курс, задочно обучение, ОКС бакалавър
Първи курс – бакалаври | всички специалности |
Втори курс – бакалаври | всички специалности |
Трети курс – бакалаври | всички специалности |
Четвърти курс – бакалаври | всички специалности |
МАГИСТРИ ОТ ВСИЧКИ ФАКУЛТЕТИ
Списък на студентите от ОКС МАГИСТЪР, срок на обучение 1 година, 1 курс, учебна 2024/2025
Списък на студентите от ОКС МАГИСТЪР, срок на обучение 2 години, 1 курс, учебна 2024/2025
Храни, хранене и диететика – редовно модулно | |
Храни, хранене и диететика – срок на обучение 1 год. | |
Храни, хранене и диететика – 1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Храни, хранене и диететика – 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Кетъринг – редовно модулно | |
Кетъринг 1+2 курс | |
Диететика 2 курс – редовно обучение | |
Туризъм – срок на обучение 1 год. | |
Туризъм – 1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Туризъм – 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Индустриален мениджмънт -2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Корпоративен бизнес и предприемачество -срок на обучение 1 год. | |
Корпоративен бизнес и предприемачество – 1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Корпоративен бизнес и предприемачество – 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Компютърни системи и технологии – срок на обучение 1 год | |
Компютърни системи и технологии -1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Компютърни системи и технологии- 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Топлотехника – срок на обучение 1 год. | |
Топлотехника -1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Топлотехника -2 курс, срок на обучение 2 год. | |
МАХВП- срок на обучение 1 год. | |
Автоматика, информационна и управляваща техника – 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Технология на виното и пивото – 1 курс, срок на обучение 2 год.- вино | |
Технология на витото и пивото – 2 курс ,срок на обучение 2 год. – вино | |
Технология на виното и пивото – 1 курс, срок на обучение 2 год.- пиво | |
Технология на виното и пивото – 2 курс, срок на обучение 2 год. – пиво | |
Технология на виното и пивото редовно, модулно- срок на обучение 1 год. | |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца- 1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца – 2 курс задочно обучение 2 год. | |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца – редовно модулно обучение- срок на обучение 1 год. | |
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката -1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката – 2 курс – срок на обучение 2 год. | |
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката – редовно модулно обучение | |
Функционални храни – 1 курс, срок на обучение 1 година | |
Безопасност на храни – редовно модулно | |
Безопасност на храните – 1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Безопасност на храните – 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Опаковане и опаковъчна техника в хранителната, вкусовата и биотехнологичната промишленост – 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Индустриални и фармацевтични биотехнологии – задочно обучение 1 г. + 2г – втори курс | |
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати – редовно модулно обучение | |
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати – 2 курс, срок на обучение 2год | |
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски продукти – редовно модулно обучение | |
Технология на зърнени, фуражни, хлебни и сладкарски продукти – 1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Технология на зърнени, фуражни, хлебни и сладкарски продукти – 2 курс, срок на обучение 2 год. | |
Технология и управление при производството на млечни продукти – редовно модулно | |
Технология и управление при производството на млечни продукти – 1 курс, срок на обучение 2 год. | |
Технология и управление при производство на млечни продукти – 2 курс, срок на обучение 2 год. |
График – изпитни дати за студенти в ЗАДОЧНА форма на обучение
за летен семестър за учебната 2024/2025 г.
*** качен на 11.07.2025г ***
ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ
Първи курс – бакалаври | ликвидационна сесия | |
Втори курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Трети курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Четвърти курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Магистри | 1 година + 2 години II курс за всички специалности 2 години първи курс за всички специалности |
|
ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ
Първи курс – бакалаври | ликвидационна сесия | |
Втори курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Трети курс – бакалаври | ликвидационна сесия | |
Четвърти курс – бакалаври | ликвидационна сесия | |
Магистри | 1 година + 2 години II курс за всички специалности |
СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ
Първи курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Втори курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Трети курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Четвърти курс – бакалаври | всички специалности | ликвидационна сесия |
Магистри | 1 година + 2 години II курс за всички специалности |
|
С Ъ О Б Щ Е Н И Е
Записване за летен семестър на учебната 2024/2025 година за бакалаври задочно обучение, магистри редовно модулно и магистри задочно обучение до 31.03.2025 г.
Необходими документи:
Квитанция за платена семестриална такса /от банката или ПОС терминал от касата/.
Необходимо е да представите квитанцията в отдел Учебен при съответния инспектор, а при невъзможност да се явите, изпратете сканирана квитанцията на имейла на съответния инспектор!
Изпитна сесия за студенти в задочна форма на обучение
изпитен график по катедри
Изпитите ще бъдат on-line
*** качен на 21.02.2022г ***
Катедра | Изтегли файл |
---|---|
КАТЕДРА „ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА, ЗАХАРТА, РАСТИТЕЛНИТЕ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА“ | |
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗАХАРТА, ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ И НИШЕСТЕНИТЕ ХИДРОЛИЗАТИ“ | Изтегли |
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА И ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ“ | Изтегли |
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА РАСТИТЕЛНИТЕИ ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА, ПАРФЮМЕРИЯТА И КОЗМЕТИКАТА“ | Изтегли |
КАТЕДРА „МАШИНИ И АПАРАТИ ЗА ХВП“ | Изтегли |
КАТЕДРА „АНАЛИТИЧНА ХИМИЯ И ФИЗИКОХИМИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „КОНСЕРВИРАНЕ И ХЛАДИЛНА ТЕХНОЛОГИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ИКОНОМИКА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И УПРАВЛЕНИЕ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „МИКРОБИОЛОГИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „МАТЕМАТИКА , ФИЗИКА И ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКА“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „БИОХИМИЯ И МОЛЕКУЛЯРНА БИОЛОГИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ИНЖЕНЕРНА ЕКОЛОГИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ОРГАНИЧНА ХИМИЯ И НЕОРГАНИЧНА ХИМИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ТЕХНИЧЕСКА МЕХАНИКА И МАШИНОЗНАНИЕ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ТУРИЗЪМ И КУЛИНАРЕН МЕНИДЖМЪНТ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ПРОЦЕСИ И АПАРАТИ” | Изтегли |
КАТЕДРА „ПРОМИШЛЕНА ТОПЛОТЕХНИКА“ | Изтегли |
КАТЕДРА „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСОТО И РИБАТА“ | Изтегли |
КАТЕДРА „БИОТЕХНОЛОГИЯ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“ | Изтегли |
КАТЕДРА „КЕТЪРИНГ И ХРАНЕНЕ“ | Изтегли |
ЦЕНТЪР „КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ“ | Изтегли |
ЦЕНТЪР ПО ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ | Изтегли |