Редовно обучение

РАЗПИС НА ЛЕКЦИИ И УПРАЖНЕНИЯ

на студентите от РЕДОВНО обучение за Летен семестър на учебната 2024/2025 година

 *** качени  на   14.01.2025г.***

 

ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

Списък на студенти 1 курс, редовно обучение, ОКС бакалавър

Първи курсВсички специалности 
Втори курсВсички специалности 
Трети курсВсички специалности 
Четвърти курс
Всички специалности 
  

 

ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ

Списък на студенти 1 курс, редовно обучение, ОКС бакалавър

Първи курсВсички специалности 
Втори курсВсички специалности 
Трети курсВсички специалности 
Четвърти курс                  Всички специалности 
  
  Храна Гастрономия и туризъм_График_WS

 

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ

Списък на студенти 1 курс, редовно обучение, ОКС бакалавър

Първи курсВсички специалности 
Втори курсВсички специалности 
Трети курсВсички специалности 
Четвърти курс                  Всички специалности 
  

 

МАГИСТРИ ОТ ВСИЧКИ ФАКУЛТЕТИ

Списък на студентите от ОКС МАГИСТЪР, срок на обучение 1 година, 1 курс, учебна 2024/2025

Списък на студентите от ОКС МАГИСТЪР, срок на обучение 2 години, 1 курс, учебна 2024/2025

Индустриални и фармацевтични биотехнологии – задочно обучение 1 г. + 2г – втори курс 
Храни, хранене и диететика – редовно модулно 
Технология и управление при производството на млечни продукти – редовно модулно 
Технология и управление при производство на млечни продукти- 1 курс, срок на обучение  2 год. 
Кетъринг – редовно модулно 
Храни, хранене и диететика – 1 курс, срок на обучение 2 год. 
Храни, хранене и диететика – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Технология на виното и пивото – 1 курс, срок на обучение 2 год.- вино 
Технология на витото и пивото – 2 курс ,срок на обучение 2 год. – вино 
Технология на виното и пивото – 1 курс, срок на обучение 2 год.- пиво 
Технология на виното и пивото – 2 курс – пиво 
Технология на виното и пивото редовно, модулно- срок на обучение 1 год. 
Кетъринг 1+2 курс 
І КУРС – ОКС “Магистър” – специалност „ Функционални храни“-1 година 
Диететика 2 курс – редовно обучение 
Компютърни системи и технологии – срок на обучение  1 год 
Компютърни системи и технологии -1 курс, срок на обучение 2 год.  
Компютърни системи и технологии- 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Топлотехника – срок на обучение  1 год. 
Топлотехника -1 курс, срок на обучение  2 год. 
Индустриален мениджмънт -2 курс, срок на обучение 2 год. 
Корпоративен бизнес и предприемачество -срок на обучение 1 год. 
Корпоративен бизнес и предприемачество – 1 курс, срок на обучение 2 год. 
Корпоративен бизнес и предприемачество – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Туризъм – срок на обучение  1 год. 
Туризъм – 1 курс, срок на обучение 2 год. 
Туризъм – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Безопасност на храните – 1 курс, срок на обучение  2 год. 
Технология на продуктите от месо, риба и яйца- 1 курс, срок на обучение  2 год. 
Технология на продуктите от месо, риба и яйца – редовно модулно обучение- срок на обучение 1 год. 
Топлотехника -2 курс, срок на обучение 2 год. 
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката -1 курс, срок на обучение 2 год. 
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката – 2 курс – задочно обучение 
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати – 2 курс задочно обучение 
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката – редовно модулно обучение 
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати – редовно модулно обучение 
Безопасност на храни – редовно модулно 
Технология на зърнени, фуражни, хлебни и сладкарски продукти 2г. – първи курс 
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски продукти – редовно модулно обучение 
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати – редовно модулно обучение 
МАХВП- срок на обучение 1 год. 
Автоматика, информационна и управляваща техника – 2 курс, срок на обучение 2 год. 
Опаковане и опаковъчна техника в хранителната, вкусовата и биотехнологичната промишленост – 2 курс, срок на обучение 2 год. 

График – изпитни дати за студенти в РЕДОВНА форма на обучение ЗИМЕН  СЕМЕСТЪР на учебната 2024 / 2025 г.

*** качени  на  09.01.2025 г.  ***

ТЕХНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

 

                                                                                                 РЕДОВНА СЕСИЯ + ПОПРАВИТЕЛНА

Първи курсВсички специалности Ликвидационна сесия
Втори курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Трети курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Четвърти курс
Всички специалности Ликвидационна сесия
Магистри – обобщен график

магистри срок на обучение 1  и 2 години – I и II курс

магистри срок на обучение 2 години – I курс

ТЕХНОЛОГИЧЕН ФАКУЛТЕТ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ДАТА ЗА ИЗПИТ ПО ДИСЦИПЛИНАТА  „ОСНОВИ НА ПРОМИШЛЕНАТА МИКРОБИОЛОГИЯ „  – 20.01.2025Г., 13:00Ч., ЛАБ.315/БЛ.4

                                                                                                      РЕДОВНА  СЕСИЯ + ПОПРАВИТЕЛНА                                           

Първи курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Втори курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Трети курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Четвърти курс                  Всички специалности Ликвидационна сесия
Магистри –  обобщен график

магистри срок на обучение 1  и 2 години – I и II курс

магистри срок на обучение 2 години – I курс

  

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ

                                                                                                 РЕДОВНА  СЕСИЯ +ПОПРАВИТЕЛНА

Първи курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Втори курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Трети курсВсички специалностиЛиквидационна сесия
Четвърти курс                  Всички специалности  Ликвидационна сесия
Магистри –  обобщен график

магистри срок на обучение 1  и 2 години – I и II курс

магистри срок на обучение 2 години – I курс

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

      Записване за летен семестър на учебната 2024/2025 година за бакалаври и магистри, редовно обучение ще става до 05.02.2025 г.

Необходими документи:

Квитанция за платена такса /от банката или ПОС терминал от касата/

Уверение за общежитие

Заявление-декларация

Здравна декларация

Изпитен график редовни студенти – ликвидационна сесия

( изпитите са присъствени)

Качени на: 03.09.2021г

ВАЖНО!

ВСИЧКИ СТУДЕНТИ, КОИТО СЕ ЯВЯВАТ НА ИЗПИТ С ИНДИВИДУАЛЕН ПРОТОКОЛ, Е  НЕОБХОДИМО ДА НАПРАВЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА ЗА ИЗПИТ В КАТЕДРАТА, ИЗВЕЖДАЩА ДИСЦИПЛИНАТА, НАЙ-МАЛКО ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ДАТАТА НА ИЗПИТА.     

Катедра

Изтегли файл

 
присъствено
 
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ВИНОТО И ПИВОТО“Изтегли 
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА, ЗАХАРТА, РАСТИТЕЛНИТЕ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА“ 
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗАХАРТА, ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ И НИШЕСТЕНИТЕ ХИДРОЛИЗАТИ“Изтегли 
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЮТЮНА И ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ“Изтегли 
НАПРАВЛЕНИЕ „ТЕХНОЛОГИЯ НА  МАЗНИНИТЕ,  ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА, ПАРФЮМЕРИЯТА И КОЗМЕТИКАТА“Изтегли 
КАТЕДРА  „МАШИНИ И АПАРАТИ ЗА ХВП“Изтегли 
КАТЕДРА  „АНАЛИТИЧНА ХИМИЯ И ФИЗИКОХИМИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА  „КОНСЕРВИРАНЕ И ХЛАДИЛНА ТЕХНОЛОГИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА  „ИКОНОМИКА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И УПРАВЛЕНИЕ“Изтегли 
КАТЕДРА  „МИКРОБИОЛОГИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА  „МАТЕМАТИКА , ФИЗИКА И ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“Изтегли 
КАТЕДРА  „АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКАИзтегли 
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ“Изтегли 
КАТЕДРА  „БИОХИМИЯ И МОЛЕКУЛЯРНА БИОЛОГИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА  „ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА“Изтегли 
КАТЕДРА  „ИНЖЕНЕРНА ЕКОЛОГИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА  „ОРГАНИЧНА ХИМИЯ И НЕОРГАНИЧНА ХИМИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА  „ТЕХНИЧЕСКА МЕХАНИКА И МАШИНОЗНАНИЕ“Изтегли 
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗЪРНЕНИТЕ, ФУРАЖНИТЕ, ХЛЕБНИТЕ И СЛАДКАРСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА   „ТУРИЗЪМ И КУЛИНАРЕН МЕНИДЖМЪНТ“Изтегли 
КАТЕДРА  „ПРОЦЕСИ И АПАРАТИ”Изтегли 
КАТЕДРА  „ПРОМИШЛЕНА ТОПЛОТЕХНИКА“Изтегли 
КАТЕДРА  „ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСОТО И РИБАТА“Изтегли 
КАТЕДРА  „БИОТЕХНОЛОГИЯ“Изтегли 
КАТЕДРА  „КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“Изтегли 
КАТЕДРА   „КЕТЪРИНГ И ХРАНЕНЕ“Изтегли 
ЦЕНТЪР  „КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ“Изтегли 
ЦЕНТЪР  ПО ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕИзтегли