Покана за семинар от катедра „Биохимия и хранене“ на 16-17 юни 2025 г.
Публикувано от
Елена Ангелова
Катедра „Биохимия и хранене“
Организира семинар
ТЕНДЕНЦИИ В ДИЗАЙНА НА ХРАНИ / КУЛИНАРНИ ПРАКТИКИ С НУЛЕВИ ОТПАДЪЦИ
ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В КЕТЪРИНГА, РЕСТОРАНТСКИЯ БИЗНЕС, ХОТЕЛИЕРСТВОТО И ТУРИЗМА
16-17 юни 2025 г.
Този семинар е предназначен за представители на бизнеса и специалисти в областта на храненето, кетъринга, ресторантьорството, хотелиерството и туризма и е финансиран от:
ФОНДАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИЕРСТВО,
25, Grand’Rue, 1211 Женева, 11, Швейцария
Програмата на семинара можете да откриете на следния линк: програма
Прочетете още

УХТ приема документи на кандидат-студенти от 16 до 30 юни
Към всички новини Публикувано от Университетът по хранителни технологии –

Изграждат уникален Център за компетентност в УХТ
Към всички новини Публикувано от Ректорът проф. Галин Иванов връчи

Покана за участие в „Конкурс за финансиране на фундаментални научни изследвания – 2025 год.“
Към всички новини Публикувано от Покана за участие в „Конкурс