СТАРТИРА КАНДИДАТСТВАНЕТО ЗА УЧАСТИЕ НА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ ПО ПРОЕКТ E-FOOD НА ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ+
Публикувано от
Елена Ангелова
Уважаеми студенти и докторанти,
Присъединете се към нашето E-Food приключение! Като част от програмата Еразъм+, тази вълнуваща инициатива обединява студенти от Испания, Франция, Румъния, Унгария и България, за да формират мултинационални екипи за решаване на казуси в областта на хранителната индустрия и храните. В това динамично виртуално състезание ще си сътрудничите за създаването на концепция за нов хранителен продукт, предназначен да отговори на предизвикателствата в реалния свят. Не пропускайте тази възможност да развиете професионални умения, да разширите мрежата на контактите си и да участвате в новаторски международен проект!!!
Правила за участие: тук
За регистрация: https://forms.gle/d5gyMirZQUAjR3DF9
Срок за кандидатстване: 30.04.2025 г.
За повече информация:
проф. д.н. Георги Костов – координатор на проекта
Прочетете още

Уебинар на тема „Практики в научното предприемачество“
Към всички новини Публикувано от Прочетете още

УХТ и Балкан Агрикалчарал разработват безотпадна технология за органична доматена паста
Към всички новини Публикувано от Това е само един от

Покана за VI-та Балканска конференция по бионауки 30-31.X.2025 г.
Към всички новини Публикувано от Имаме удоволствието да ви поканим