Образци на документи: Заявление за курс,
Заявление за курс Педагогическа правоспособност
Телефон: 032/603 861 0894 33 79 81, – инж. Антоанета Бедросян- Гл. експерт
Е-mail: a_bedrosyan@abv.bg, abedrosyan@uft-plovdiv.bg
Още информация
Центърът за повишаване на квалификацията при УХТ организира краткосрочни и дългосрочни курсове и специализации:
- Педагогическа правоспособност.
- Основи на пивоварството.
- Кулинарен мениджмънт.
- Техники и технологии в сладкарското производство Анотация
- Храни и винена култура Анотация
- Ароматични продукти : получаване , състав , приложение и сертификация
- Вътрешни одитори на системи за управление на качеството и безопасността на храните
- Управление на качеството и безопасността на храните
- Технология на месните и рибни продукти.
- Технология и качество на месните продукти
- Кетъринг
- Технология за преработка на плодове и зеленчуци
- Мениджмънт и маркетинг.
- Обследване за енергийна ефективност на сгради и сертифициране на сгради.
- Обследване за енергийна ефективност на промишлени системи.
- Сензорен анализ на храни.
- Разработване на програми по ДПП, ДХП и ДЛП в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
- Функционални хлебни и сладкарски изделия и напитки.
- Технологична организация на производството в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
- Система за контрол и управление безопасността на храни и напитки (НАССР).
- Въвеждане и одит на НАССР система.
- Управление на документи и записи по ДПП, НАССР и ISO.
- Безопасност – анализ и контрол на храни и напитки.
- Микробиологична безопасност на храните и микробиологичен контрол.
- Технологични изисквания и новости при производството на кашкавал
- Физико-химичен и микробиологичен контрол в млечната промишленост.
- Органолептичен анализ във винарската промишленост.
- Органолептичен анализ в безалкохолната промишленост.
- Хотелиерство и ресторантьорство.
- Системата НАССР в заведенията за хранене.
- Системата за самоконтрол в заведенията за хранене.
- Алтернативни видове туризъм.
- Сервиране и барманство.
- Проектиране и дизайн на заведения за хранене.
- Нови опаковъчни материали и технологии.
- Проектирате на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации със софтуерен продукт FINE14_HVAC_BG/EN
За повече информация https://www.uft-plovdiv.bg/