Образци на документи:             Заявление за курс,     

                                                          Заявление за специализация,     

                                                          Заявление за курс Педагогическа правоспособност

  Телефон: 032/603 861     0894 33 79 81,       –   инж. Антоанета Бедросян- Гл. експерт

  Е-mail:      a_bedrosyan@abv.bg,       abedrosyan@uft-plovdiv.bg

 
 
 

Още информация

Центърът за повишаване на квалификацията при УХТ организира краткосрочни и дългосрочни курсове и специализации:

  1. Педагогическа правоспособност.
  2. Основи на пивоварството.
  3. Кулинарен мениджмънт.
  4. Техники и технологии в сладкарското производство    Анотация     
  5. Храни и винена култура     Анотация      
  6. Ароматични продукти : получаване , състав , приложение и сертификация
  7. Вътрешни одитори на системи за управление на качеството и безопасността на храните
  8. Управление на качеството и безопасността на храните
  9. Технология на месните и рибни продукти.
  10. Технология и качество на месните продукти
  11. Кетъринг
  12. Технология за преработка на плодове и зеленчуци
  13. Мениджмънт и маркетинг.
  14. Обследване за енергийна ефективност на сгради и сертифициране на сгради.
  15. Обследване за енергийна ефективност на промишлени системи.
  16. Сензорен анализ на храни.
  17. Разработване на програми по ДПП, ДХП и ДЛП в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
  18. Функционални хлебни и сладкарски изделия и напитки.
  19. Технологична организация на производството в хлебната, сладкарската и макаронената     промишленост.
  20. Система за контрол и управление безопасността на храни и напитки (НАССР).
  21. Въвеждане и одит на НАССР система.
  22. Управление на документи и записи по ДПП, НАССР  и ISO.
  23. Безопасност – анализ и контрол на храни и напитки.
  24. Микробиологична безопасност на храните и микробиологичен контрол.
  25. Технологични изисквания и новости при производството на кашкавал
  26. Физико-химичен и микробиологичен контрол в млечната промишленост.
  27. Органолептичен анализ във винарската промишленост.
  28. Органолептичен анализ в безалкохолната промишленост.
  29. Хотелиерство и ресторантьорство.
  30. Системата НАССР в заведенията за хранене.
  31. Системата за самоконтрол в заведенията за хранене.
  32. Алтернативни видове туризъм.
  33. Сервиране и барманство.
  34. Проектиране и дизайн на заведения за хранене.
  35. Нови опаковъчни материали и технологии.
  36. Проектирате на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации със софтуерен продукт FINE14_HVAC_BG/EN

За повече информация https://www.uft-plovdiv.bg/