Център за повишаване на квалификацията

Семинар:Управление на качеството и безопасността на храните

 


Образци на документи:    Заявление за курс,     

                                                       Заявление за специализация,     

                                                       Заявление за курс Педагогическа правоспособност

  Телефон:    0894 33 79 81,  032/ 603 – 792     –   Антоанета Бедросян

  Е-mail:         a_bedrosyan@abv.bg,    uft_cmipk@abv.bg

Центърът за повишаване на квалификацията при УХТ организира краткосрочни и дългосрочни курсове и специализации:

  1. Педагогическа правоспособност.
  2. Основи на пивоварството.
  3. Кулинарен мениджмънт.
  4. Управление на качеството на храни и напитки.
  5. Мениджмънт и маркетинг.
  6. Обследване за енергийна ефективност на сгради и сертифициране на сгради.
  7. Обследване за енергийна ефективност на промишлени системи.
  8. Сензорен анализ на храни.
  9. Разработване на програми по ДПП, ДХП и ДЛП в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
  10. Нови суровини, добавки и миксове в хлебната, сладкарската и макаронената    промишленост.
  11. Функции на добавките в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост.
  12. Функционални хлебни и сладкарски изделия и напитки.
  13. Технологична организация на производството в хлебната, сладкарската и макаронената     промишленост.
  14. Система за контрол и управление безопасността на храни и напитки (НАССР).
  15. Въвеждане и одит на НАССР система.
  16. Управление на документи и записи по ДПП, НАССР  и ISO.
  17. Разработване и внедряване на НАССР система в областта на:
  18. Месодобив и месопреработване;
  19. Производство на мляко и млечни продукти;
  20. Производство на плодови сокове;
  21. Производство на хляб и хлебни изделия;
  22. Безопасност – анализ и контрол на храни и напитки.
  23. Микробиологична безопасност на храните и микробиологичен контрол.
  24. Новости в техниката и технологията при производството на месни продукти.
  25. Технологични изисквания и новости при производството на кашкавал
  26. Физико-химичен и микробиологичен контрол в млечната промишленост.
  27. Органолептичен анализ във винарската промишленост.
  28. Органолептичен анализ в безалкохолната промишленост.
  29. Хотелиерство и ресторантьорство.
  30. Системата НАССР в заведенията за хранене.
  31. Системата за самоконтрол в заведенията за хранене.
  32. Алтернативни видове туризъм.
  33. Система за опазване на околната среда в хотелиерството и ресторантьорството.
  34. Сервиране и барманство.
  35. Проектиране и дизайн на заведения за хранене.
  36. Нови опаковъчни материали и технологии.
  37. Проектирате на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации със софтуерен продукт FINE14_HVAC_BG/EN.

За повече информация https://www.uft-plovdiv.bg/